Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Обичам го, но постоянно мисля, че ми изневерява!

Обичам го, но постоянно мисля, че ми изневерява!

Обичам го, но постоянно мисля, че ми изневерява!
Здравейте ! Аз съм момиче в 12 клас. От 2 години ходя с едно момче на 19. Разбираме се, обичаме се, познаваме се отдавна, родителите ни също. Всичко е перфектно, но мен постоянно ме съмнява че ми изневерява. . . :x: всеки път когато не ми вдигне телефона или вечер, когато си тръгне по рано от нас, аз се съмнявам в него.

Той много пъти ми е казвал, че съм единствена за него и че по добра за него няма. постоянно ми казва, че ме обича и го е показвал безброй пъти, но това съмнения в мен че може да ми изневерява или да го направи ме съсипва. . . постоянно се страхувам че може да го загубя Помогнете ми това ме съсипва!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
К.
К.
06.03.2015 23:12
И аз имам същия проблем. Разпитвах го постояно, даже и караници сме имали, стигах и до там да му го заявявам,че не му вярвам...Все още сме заедно и се разбираме. Не съм го преодоляла,то просто не може, до характера на човека е. Просто с времето при мен утихна. Проверявах го известно време (всичко - соц.мрежи,скайпове,приятели разпитвах) ест. без да разбере за да се уверя,че не ми изневерява и все пак се успокоих донякъде,но пак я имаше ревността. Разбирам я авторката, аз съм на 22 и също се съмнявам много,просто защото винаги има и по-хубави и дори и най-верния мъж да е може да си хареса някоя.
Та към темата,след всичките проверки, просто се случи така,че започнахме да правим много неща заедно и да прекарваме почти цялото си време заедно така след няколко месеца,почти година някакси вече свикнах и по-малко го ревнувам.
0
0
Кирето
Кирето
28.12.2013 07:27
Имах 3-годишна връзка с момиче. За 3 години единствените хора от женски пол, с които съм излизал на кафене бяха моятата най-добра приятелка, която бившата ми много добре познаваше, и на бившата ми най-добрата й приятелка. Но тази хубава връзка беше прекъсната задари такива съмнения. Щом ми няма доверие как да й имам аз на нея? И щом си нямаме доверие защо сме заедно? Сори за грубия език, ама вземи са стегни, щот иначе само ще се тормозиш, а ти не си мазохистка. Нали?
1
0
Snejana Goranova
Snejana Goranova
12.12.2013 00:55
Виж сега мила моя това което изпитваш е болест!!! Ако той не ти е дал повод да ревнуваш по добре престани,защото наистина ще го загубиш повярвай ми!!! Аз съм била на негово място и знаеш ли колко много боли когато само те питат и разпитват и се съмняват в теб без причина!!! Години наред се борех с тая ревност,направих всевъзможни неща за да му докажа,че го обичам и съм само негова,но той не спря!!! Някак си се примирих,че той е такъв и продължих с него,но с времето след всяка "проверка" аз се отдалечавах от него и накрая изстинах до такава степен че спря да ми пука за него и го оставих,писнало ми беше да се обяснявам на човек дето не ме разбира и ти сега си такава,не разбираш,че това момче те обича и ти е вярно!!! След раздялата ми беше по добре,олекна ми и в същото време ми беше гадно,че някогашните чувства ги няма!!!Той много ми звънеше и обещаваше,че ще се промени,но нямаше смисъл!!! Недей така,живей си живота,радвай се на любовта когато я имаш!!! Не се търмози за глупости и така!!! Това е моя съвет от мен само ти можеш да си помогнеш,отпусни се и изживей любовта си!! УСПЕХ
2
0
хожтнж
хожтнж
04.12.2013 15:14
Не се ли притесняваш,че от ревността ти ще му омръзне и накрая ще ти бе шута?А не се ли тревожиш,че заради ревността си ще охладнееш към него?
0
0
Вяра
Вяра
30.11.2013 19:14
Ще те разочаровам, като ти кажа, че само ти може да си помогнеш. Никой друг. Колкото и приятелят ти да прави всичко възможно, за да покаже любовта си към теб, ако ти му нямаш доверие, няма как ревността да спре. Спри да се страхуваш и се наслаждавай на връзката, без излишни мисли за това дали ти изневерява.
5
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: