Мисля, че се влюбвам!

Мисля, че се влюбвам!
Здравейте! Няма да ви разказвам историята на живота ми понеже е много дълга. Но общо взето до сега само съм страдала и съм била разочарована от живота, а съм само на 15 години. Страдала съм вече веднъж от любов и бях доста наранена, страх ме е отново да обичам и затова не знам какво да правя в момента.

В момента има едно момче казва се Томи, но е много трудно за да сме заедно и мисля, че причината съм аз и се обвинявам постоянно. Той е от моят клас от миналата година беше ходил с една моя съученичка Сара, тя му беше първата любов. Лятото скъсаха, аз толкова много им се радвах и ми беше мъчно за тях.

Преди нямах нищо към това момче и не съм предполагала и че ще имам, но така се развиха нещата. Сара ми беше добра приятелка, но изведнъж нещо стана между нас. След като скъсаха един ден с моята приятелка Маги се разхождахме и го видяхме. Започнахме да го разпитваме какво е станало защо са скъсали и така говорихме около 1-2 часа. През това време той трябваше да е при бившата си за да се разберат, но той остана при нас.

Отидахме да ядем тя му звъня, но той и затвори. Вечерта си писахме, на следващия ден пак излезна с нас. Беше забавно и изведнъж просто забелязах, че не съм се усмихвала така от много дълго време и осъзнах, че имам нещо към това момче, но знаех, че не мога да го имам защото той все още обичаше Сара, затова не направих нищо. И така излизахме няколко дена подред.

Една вечер обаче моите приятелки трябваше да се приберат по рано и аз останах сама с него в парка. Тогава мина бившата му приятелка Сара, видяла ни е, че стоим само двамата на една пейка и си е помислила разни неща. Той ме изпрати до нас и се прибрах, след това видях, че тя ми е писала.

Започнахме да си пишем и в следващия момент разбрах, че тя си е помислила, че като съм разбрала, че са скъсали съм му предложила да тръгнем и съм му обещала, че ако тръгне с мен след два месеца ще му пусна. Започнахме да се караме, стана ми много гадно и болно, че ми ги говори такива неща и накрая уж се разбрахме че това не е вярно.

На сутринта разбрах, че тя ме е изложила пред целия град и е настройла всички против мене, като и им казала че съм курва, това за Томи и какви ли не още глупости . Чувствах се отвратително както и Томи понеже той също и обясняваше, че тези неща не са верни, но тя не слушаше никой и продължи да ме излага пред всички. Тогава останах сама, понеже и приятелките ми ме оставиха и си нямах никой.

Заради нея ме беше страх да излезна понеже много хора искаха да ме бият и не съм излиза 2 седмици от вкъщи. Но както и да е това е много дълга история. Всичко това се случи края на лятото. Почнахме училище, но на мене ми беше гадно, понеже знаех, че и класа ще ми се присмива. И както винаги бях права, повечето от класа ме мислят за курва и каква ли не още. И така тогава нямах чувства към никои. Но един ден Томи почна да ме закача, постоянно да е до мене и просто осещах нещо.

Постоянно ме удряше по дупето и като сме в час по информационни, постоянно ме гледа и ме дразни. И така един ден разбрах, че чувствата ми са се завърнали, но няма как да бъда с него, понеже Сара винаги си пази бившите приятели и в момента твърди, че обича Томи, а тя ходи с друго момче. И си мисля, че ако разбере какво изпитвам ще стане много лошо.

Освен това аз съм много висока - 1.75 и всички винаги са ми се подигравали заради това. И затова винаги се обвинявам каква съм и ме е срам от себе си И така един ден той ми писа в петъка, започнахме да си пишем и той ме зарибяваше, пращаше ми постоянно целувки ала бала, и така си писахме 6 часа, на следващия ден пак и в неделя щеше да излезне с нас, но нещо стана и не излезна.

Аз бях много разочарована и тъжна и не знаех какво да направя. Вечерта не си писахме. И дойде понеделник, за пръв път да отида с желание на училище, но той цял ден не ме погледна и изобщо нищо. Стана ми гадно, нарязах се вечерта заради него, ревах и какво ли още не. И така мина известно време ходихме класа на театър през цялото време докато бяхме там ме заговаряше, щипеше, закачаше постоянно спорихме и незнам как да го приемам това.

После останахме двамата, защото чаках моите приятелки да дойдат и започнахме да си говорим, после те дойдоха и аз тръгнах. На следващия ден пак нищо и така всеки ден, но ти ядни пак ме закача от време на време и понеже ще имаме екскурзия му бях обещала, че ще му изпълня едно желание и постоянно ми го натяква, а в момента ми твърди че харесвал уж друго момиче и имал още чувства към бившата си и аз не знам какво да правя.

Мисля че го е срам от мене или го е страх да не би Сара да каже нещо за нас или не знам, но за всичко обвинявам себе си. А той не е момче което да използва момичетата и точно това ми харесва в него, че търси любов, а не само секс Мисля че се влюбвам в това момче , моля помогнете ми не знам какво да правя !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Stefani2004
Stefani2004
05.12.2015 19:55
Здравей, аз съм Стефани! Твоята история ме заинтригува и реши х да ти отговоря! Аз мисля че тази Сара не е и никога не е била твоя приятелка. А за Томи, опитай се да разбереш дали той те харесва и ако успееш не показва веднага че и ти го харесваш! Прави се на недостъпна но не прекалявай! Иначе ще загуби интерес към теб! Постепенно започва на му показваш че го харесваш и така той ще мисли че те е размекнал. И така сега аз ще ти кажа на колко съм. Аз съм на 11 години но мисля че разбирам от такива работи! Ако не се получи по моя начин има и план Б но него трябва да го измислиш сама! Успех!
Целувки!
0
0
Елена Гилбърт
Елена Гилбърт
24.10.2013 01:04
Мерсии много за съвета :)
0
0
Meaningful
Meaningful
23.10.2013 17:16
За тази Сара въобще да не ти пука какво говори и прави!! Ако наистина ти е била приятелка дори и след случилото се, тя нямаше да говори такива неща за теб и да настройва всички против теб. Аа.. и послушай ме, аз съм почти на твоята възраст ( на 16 съм ) не позволявай на Томи да си мисли, че ти го харесваш, освен ако не си сигурна, че и той те харесва, защото ако знае че го харесваш може да те има просто за вариант ако не стане нещо между него и някое друго момиче. И не бъди лесна, защото няма да си му интересна! А иначе, ако тръгнете с него или каквото и да стане между вас, не се интересувай от хорските приказки!! Също така не се комплексирай, че ти си твърде висока.. Може би тези, които ти се подиграват за ръста просто завиждат ;))
2
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: