Мисля, че го обичам

Мисля, че го обичам
Ето и моята история
Преди 2 година някъде започнах да харесвам едно момче от моя отбор - тренираме в един отбор и започнахме да си пишем и постепенно започвах да го харесвам много и той беше заинтересуван от мен, но стана нещо и спряхме да си пишеме и сега преди седмица и нещо имаха мачове и аз ходех да ги гледам и забелязах че ме гледа доста заинтересувано с неговия страхотен поглед.

И последния ден от мачовете им той дойде до мене и ме поздрави и ми подаде ръка и ми пусна страхотния си поглед. И всеки път, когато се засечем на тренировка погледите ни се срещат. Не знам обаче имам чувството, че го обичам харесвам не знам вече бих направила всичко за да го имам какво да права моля помогнете ми :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
bambi
bambi
01.06.2014 16:17
Закачай сес негопъкажи му, че имаш интерес, но не му пиши. Изчакай той да го направи първи, а ако не го остави, нали знаеш, когато си заинтерисован от някой ще го търсиш. Щом не те е потърсил от тогава прави си сметката ...
0
1
Катерина
Катерина
28.05.2014 18:10
Пиши му първа, просто се опитай да се сближиш с него по някакъв начин, покажи му, че те има все още и не си момиче за забравяне. Някои момчета (не говоря определено за твоя) често се стряскат когато едно момиче им признае в един момент, че го обича/харесва. Е такива са си и затова ние трябва да ги чакаме непрекъснато да им дойде мерака, някои пък чакат момичето да започне всичко, те са по принцип от по срамежливите, които не говорят много! Аз ти казвам по-добре да се сближите и след малко време да му признаеш, може и той да чувства същото, ако не продължи напред, може да получиш смелост за някой друг! :)
0
0

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: