Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Ревнува ме и все си мисли, че му изневерявам

Ревнува ме и все си мисли, че му изневерявам

Ревнува ме и все си мисли, че му изневерявам
Здравей те искам съвет !
От 2 год. съм омъжена за мъж, когото много обичам и той ме обича не само на думи. . . Но има проблем - той ме ревнува много и постоянно иска да знае къде, с кого, кога и защо съм, ревнува ме и от собствените ми родители. Това направо ме убива не съм му дала повод за това.

Всеки човек който обича ревнува, но в рамките на нормалното и аз го ревнувам признавам, но не му държа такава сметка как той на мен - давам му свобода от която човек има нужда. Все си мисли, че му изневерявам, а на мен през ум не ми минава . . .
моля ви дайте ми съвет. . . . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
Звиран
Звиран
15.01.2016 23:14
Режи го. Какъв съвет ти трябва? Как се омъжвате за такива идиоти, само Бог знае.
1
2
Just Me
Just Me
18.08.2014 23:18
Със сигурност ти изневерява и това е причината да те ревнува! Направи някаква проверка и ще се убедиш.
1
2
Сани
Сани
22.04.2014 14:54
Този който ревнува е гузен, той може да не е изневерил реално,но е 100 процента сигурно, че изневерява ментално( в мислите си). А мислите са голяма сила, с която трябва да се работи внимателно и това което направиш на другите се връща и то още по -силно. Самата ти също си имала лоши мисли или постъпки към хората. Горещо препоръчвам книгата Кармата на любовта от Геше Майкъл Роуч, в нея ще намериш отговори свързани не само с ревността, но и други проблеми в една любовна връзка и как да ги разрешим.
0
2
Димитър
Димитър
21.12.2013 03:23
Не мисля,че мястото на твоя проблем е за този сайт.Мястото на този проблем е на масата,когато двамата седнете един срещу друг и разговаряте за това.Сподели му това,което си написала тук и просто му кажи,че такъв тип ревност и поведение не те кара да се чувстваш добре.Ако на него това не му хареса,това е само за негова сметка.Всеки човек има нужда от свобода и лично пространство.Ако той все си мисли,че му изневеряваш,значи ти няма доверие,а щом ти няма доверие,не знам как имате съвместен живот.Ако той те обича не само на думи,както ти казваш,трябва да го покаже не само на думи.
4
1
Taina
Taina
21.11.2013 15:59
Аз ако бях на твое място щях да се чувствам обичана до такава степен че го е страх да не ме изгуби дори и в най - безобидното общуване ..Може би защото обичам да бъда ревнувана .. така сякаш усещам един човек колко силно ме иска и аз самата понякога съм била така имала съм такива периоди , по добре да ревнува от колкото нещо друго .. мисля че проблема не причина за раздяла..
2
1
Мариана
Мариана
04.10.2013 16:09
Взимай си нещата и се махай докато не си се измъчила съвсем,че то оправия няма. И самочувствието ще ти смаже така. Имах връзка с такъв ревнив, алкохолик, живеехме на семейни начала, бях студентка задочно и от неговата ревност почти бях готова да прекъсна следването си само и само да е по неговата и да може да ме следи изкъсо. Също ми правеше изречения когато ходех на гости на родителите си. Виждах че нещата не са както трябва, та то това не е нормална връзка, но нямах смелост да си тръгна, от страх как ще е за в бъдеще. Но чашата преля, и се отървах , просто се махнах, тръгнах си. Загубих 5 год. от младоста, от най-хубавите си години, но за в бъдещите си връзки вече гледах по-друг начин, не се оставях да ме тъпчат, мъжете не ги търпях щом нещо не ми допаднеше, просто знаех че има и други, и така докато минаха доста години, но срещнах подходящия.
4
2
TANQ
TANQ
03.10.2013 23:08
емейла ми е
хатигани
абв
бг
на латиница
0
0
TANQ
TANQ
03.10.2013 23:03
Много е трудно да определиш съдбата на хората,но съвет можеш да дадеш от добит опит.Бягай момиче колкото се може по-далече.Ревността не се лекува и ти ще бъдеш потърпевшата.Не чакай,като мен 15 години и най-накрая пак развод и съсипано здраве.Това са златните ти години и не изпущай шанса да си подредиш живота.Млада си и ще създадеш ново спокойно семейство.Ние допряхме до психолог и там ме посъветваха да се разведа,не ги послушах и сгреших,за което много съжалявам.Не допускай моята грешка и си запази здравето.
След години разбрах,че господина си е имал приятелки и всичко е идвало от там.А аз си мислих,че ме обича.Колко съм била глупава.Романи мога да напиша за преживяното,затова ти казвам:зачеркни всичко и бягай колкото се може надалеч от него,за да не те притеснява и безпокои.
Ако желаеш подробности пиши ми на емейл:

Желая ти успех мило момиче!
2
0
к
к
02.10.2013 12:02
Ми изневери му да не се самозалъгва поне.
2
0
Мими
Мими
01.10.2013 09:24
Миличка не се заблуждавай от максимата:"всеки ,който обича-ревнува"Повярвай ми хората ,които обичат- гласуват доверие!Така ,че бягай надалеч.Ревността е болест и не се лекува.Може и да не ти посегне , както споменава Ива ,а да те подложи на психически тормоз (което е много по-зле)и в един "прекрасен ден" да осъмнеш болна и с дете на ръце.Преди няколко месеца празднувах 9 години от своето второ раждане(разделих се със съпруга ми след 8 години брак),но все още се боря с последиците от психическия тормоз.Благодарение на майка ми и братята ми успях да се справя и да отгледам един прекрасен син (вече на 15)И знам че ти трябва да бягаш надалеч от този човек ,който сега ти е съпруг!!!
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: