Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Забърках се с дъщерята на колегата ми!

Забърках се с дъщерята на колегата ми!

Забърках се с дъщерята на колегата ми!
Здравейте

Искам да ви разкажа моята история, която продължава и до ден днешен

Момче съм на 20 години от малък град работя на газстанция с двама много по възрастни колеги от мен та работата е там забърках се с дъщерята на единия ми колега - всъщност тя започна всичко без дори да ме познава. Всичко започна май месец бях нощна смяна на работа и изведнъж тя ми писа аз бях много учуден (забравих да ви кажа, че и тя е от моя град но учи в друг по голям град.)

Започнахме да пишем и след да кажем 1 седмица тя ми призна, че ме харесва и то от месеци, което ми дойде като гръм от ясно небе както казват хората та ние дори не се познавахме не сме се виждали никога. . . .

Минаха още няколко дена пак бях нощна на работа и като се прибрах на сутринта какво да видя имах подарък от нея - аз направо се обърках от всякъде писах и след изненадата да излезнем да си поговорим.

Излезнахме, аз започнах да я питам как така ме харесва без да ме познава, тя не ми даде точен отговор - усетих че иска нещо, защото се доближи до мен и ме прегърна опита се да ме целуне, но аз се дръпнах първия път опита се пак този път не се дръпнах целунахме се и така цяла вечер целувки прегръдки.

Започнахме да излизаме всеки уикенд - може да се нарече че беше връзка близо около месец за този месец сме излизали над 10 пъти, просто защото тя ходеше на училище иначе можеше да са повече аз се привързах към нея, харесах си я беше ми много хубаво с нея никога не бях изпитвал такова хубаво чувство с момиче (да подчертая започнал съм без никакви чувства и без дори да я познавам)

И тук започва лошото за мен - изведнъж тя започна да се отдръпва от мен аз я попитах защо го прави и тя започна да ми говори, че нямам подход към момиче не съм знаел как да се държа с нея, а аз лично винаги добре съм се държал с нея отвърнал съм и на чувствата никога не съм я обиждал. Каза ми и друго не си мой тип не си подхождаме не мога да я разбера да правиш такива неща за момче и после да му кажеш такива неща. . .

Та, работата е там, че се влюбих в нея опитвам се сега да направя нещо но все съм отхвърлен - започна да ми се дърпа тя е много труден характер, но аз не се отказвам (добавям майка и и баща и демек колегата ми знаят всичко между нас, те ме харесват много ) Кажете какво да правя постоянно мисля за нея, загубих желание за всичко, а на работата там това място ме потиска още повече все пак работя с баща и. . . Искам всичко да е като в началото. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Горска Фея
Горска Фея
09.12.2015 14:34
Странна работа да ти кажа. Първо те харесва, изведнъж й щуква друго. Според мене някой й е наговорил някакви неща за тебе. Хората не си променят, ей така чувствата. Виж какво ще те посъветвам - засега не я закачай, опитай се да се поразровиш около случая, така че мн да не прави впечатление. Опитай се да разбереш повечко с какви хора дружи, но нещо се е случило. Много ми е съмнително, ако все пак не намериш нищо, остави нещата така. Ако наистина те е харесвала, ще се затъжи за тебе и ще те потърси. Всичко ще се оправи, дай й време. Бъди търпелив, занимавай се с твойте си неща, смени, ако трябва работата си, тя ще те потърси! :)
1
0
Bogoslav Gavrilov
Bogoslav Gavrilov
05.08.2015 22:26
Gledai daq otbqgvash pravise,che nese interesyvash za neq,koeto shtetie mnogo trudno,ako mojesh smeni obstanovkata i si nameri momiche,zada se rasseivash,smisal moje samo da ste priqteli i da spodelqsh s neq,ili izvedi tova momiche kam,koeto imash chustva i kaji vsichko,kakvo chistvash i taka natataka pak kakvoto stane jivota e pred teb.Po nqkoi pat trqbva da mineme po tozi pat zada razberem kakvoe stradanie bolka i taka natataka.Prosto pravime izvodi i prodaljava me napred.Oshte si mlad takache jivota e pred teb.Uspeh nese predavai lubovta e navsqkade okolo nas.:-)
0
2
Svikvai
Svikvai
28.07.2015 20:27
Svikva se.Bez teb,bez nas.Minava den,dva sedmica,mesec.godina.Svikva se.Ne zashtoto taka iskame,a zashtoto taka trqbva.Taka che svikvai nai-dobre.Kolkoto po-burzo,tolkova po-dobre.
12
4
goshet0
goshet0
28.07.2015 15:08
Не знам вече всичко ми дойде в повече решил съм да напусна газстанцията като чели може и да е за добре само знам че това момиче направи каша в моя живот станах някак си друг човек не съм този който бях преди...
0
3
Дидо
Дидо
28.07.2015 14:22
Никога не те е харесвала, нито пък си бил неин тип! Просто те е използвала за да накара някого да ревнува и като не й се е получило вече й е все едно!
3
5
Марго
Марго
24.07.2015 23:46
Не си се влюбил в нея!Позволил си да се чувстваш и усещаш добре,тоест да те споходи любовта.
Така и не се научават как да живеят правилно клетите жени,дори и да им подадеш ръка да го осъзнаят-пак тропват с крак и заявяват,че ще живеят по техния(грешен и неправилен)начин на живот!После се чудят що така нещата с мъжете не им се получават както им се иска,защо все недоволство и неудовлетвореност са им спътници,защо са с някого а се чувстват и усещат самотни и нещастни.
Думите- "нямаш подход към момиче,не си знаел как да се държиш с нея" са всъщност демонстрация на незнанието и неумението и какво да направи в подобна на вашата ситуация.Ако беше различна от която и да е друга жена на тази планета,щеше да знае какво да прави,как да го направи,и най-вече защо да го направи.А тя е започнала нещо,за което природата не и е отредила да има кадърност и способност да го прави както трябва,тоест правилно.
Всяка жена чака,иска и изисква мъжът да прави първата крачка,а ако случайно жената е направила нещо подобно на първа крачка,то от там нататък пак се чака,иска и изисква мъжът да движи нещата.Иначе се случва това,което при вас се е случило-едно нищо!
И всичко това се случва защото,жените не им е отредено да са кадърни и способни за собствените си нужди,необходимости и потребности.Те мързелуват,бездействат и проявяват мърлявщина към собственото си аз.И задължително мъжът е виновен за тази им некадърност и неспособност да се борят и да полагат усилия за радостите и щастието си.Именно поради това и "нямаш подход към момиче,и не знаеш как да се държиш с нея.
А всъщност тя е тази,която демонстрира вродената си липса на кадърност и способност.И за напред в живота ти ще е така,дори и да те хареса някоя жена,то тя ще чака ти да направиш така ,както е прието -да направиш първата крачка,да и обърнеш внимание,да я забавляваш,да я ухажваш,да сипеш комплименти,да я водиш тук-там,а тя през това време ще се прави на интересна и трудно достъпна,защо?Първо защото главата и не работи правилно както мъжката глава,и съответно няма как да прави това,което мъжете си позволяваме да правим.И второ,защото така е чувала/чела,така я манипулират вестници,списания,телевизии,общество,как тя трябвало да не прави първата крачка,да се прави на трудна,и една камара глупости в неин ущърб да показва и демонстрира.
Ако не и даваш шанс да се прави на трудна,то ти-нямаш подход към момичетата!
Ако не си поискаш секс,то ти не знаеш как да се държиш с нея!
А колко много радости и щастие пропускат клетите от това,че слугуват на чуждото мнение,че робуват на манипулациите на манипулаторите на обществото(медии всякакви) и най-вече от мързел и нежелание за развитие,подобряване и надграждане на собственото им аз(към правилен начин на мислене,разбиране и осъзнаване,които водят до правилни действия,държание,постъпки,поведение,изразяване......тоест надграждането и подобряването на собственото им аз води до кадърност и способност,кадърност и способност за собственото им щастие).
Още много може да се изпише за нещата от живота,такива каквито всъщност са!Нямаш нужда от съвет какво да направиш или как да го направиш,достатъчно е да си позволиш да разбереш горе описаното.Мъж си се родил,вродено ти е,дори и да не го разбереш на момента,на малко по-късен етап ще го схванеш,и даже ще се смееш на случката вместо да се чудиш какво и как да стане.
Успех :)
29
6
Terea
Terea
13.12.2015 17:12
По-голяма глупост не бях чела до сега...
1
0
goshet0
goshet0
23.07.2015 10:25
Немога опитвам се но чуствата ми към не са много силни обърна ми всичко наопаки това момиче а най ме боли от това че и отвърнах на чуствата а тя на мойте не незнам объркан съм много влюбих се в нея но..
0
9
Нина
Нина
23.07.2015 09:23
Отпиши я и давай нататък. Явно от нейна страна е бил някакъв каприз, а не истински чувства.В началото ще ти бъде трудно, но ще свикнеш. Най-неправилната стратегия е да започнеш да се мъкнеш подире и и да се молиш. Човек трябва да уважава себе си, тогава и другите го уважават.
4
9
goshet0
goshet0
23.07.2015 09:06
Аз не мога да си го обесня защо го направи какво искаше от мен нито сме се познавали нито нищо никога преди това се нр бяхме и виждали не е нормално това такива неща да прави и после... Вече и с баща и не мога да си говоря като преди просто защото няма какво да му кажа въпреки че няма нищо против мен но все пак сме колеги и аз си знам какво ми е
0
3
Димитрина
Димитрина
23.07.2015 03:13
Диди като дойде време и твоят да ти говори така,както всеки един мъж го прави,после ще си кажеш че явно не е бил за теб и ще трябва да си търсиш друг.Повечето мъже са такива отначало започват с добро,после ти се насищат и те отхвърлят.Не че няма и такива жени които и те след време са на същият етап както това момиче го е зарязало,наситило му се е вече и бърза да си хване някое друго.Щом толкова бързо го е отхвърлила тая то смятай каква е,да не казвам каква.Използвачи и използвачки много ги има.А до теб момче гледай да си намериш друга,само да не е пак някоя дъщеря на някой твой колега.Те като отиват в по-големи градове да учат или да живеят че вече всичко ще им е наред.И там е къде къде по-шумно,голямо движение и др.В по-малък град се живее по спокойно.Знаеш ли колко приятели имам дето избягаха от по-малки градове за да учат и живеят в по-големите градове и ми казват че не им се живее вече там а искат отново да се приберат в по-малките си населени места,там където им е било най-хубаво винаги.Дано да случиш на момиче,искрено ти го пожелавам.
5
5

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: