Влюбих се в колега

Влюбих се в колега
Здравейте на всички. Аз съм на 20 години, имам прекрасно семейство и приятел с който сме заедно от 4 години. До тук ще се кажете "всичко е перфектно", но не е така !
Започнах нова работа преди 2 месеца, дойде ново момче и започна работа при нас и трябваше аз да го обучавам. .

Тук започва кошмара за мен ! Обичам приятеля си и никога не съм му изневерявала. Но с новият колега започнахме работа заедно, бяхме сами, работехме предимно вечер (работата е по домовете, търговски агенти сме), бяхме заедно по 4 часа, сами. . . допаднахме си като хора, бяхме пълни копия един на друг и се разбрахме, започнахме да си споделяме и да водим разговори извън служебните. . . един ден работехме в гаден квартал, решихме да спрем да пушим по цигара на една пейка и той седна близо до мен. Докато се почивахме ми прилоша и той ме докосна за да види дали не съм топла и да се разболявам. . . тогава почувствах нещо, той се доближи и каза да се облегна на него докато ми премине. От тогава явно и той усети нещо защото ми пише постоянно, звъни ми, иска да пием кафе (уж като колеги ). .

Един ден отново на работа стояхме на едни стълбища и в тъмното той стоеше и просто ме гледаше, попитах го какво има и защо ме гледа така странно. . . тогава той се доближи до мен и ме целуна. . . и аз не се дръпнах, не знам защо не го направих. . мозъка ми казваше недей но го направих, от тогава чувството за вина ме убива, предадох приятеля си (нещото което се кълнях че няма да направя никога ), и най лошото. . . мисля че се влюбвам в колегата си, мисля постоянно за него, отдръпнах се от него и мислех че просто всичко ще отмине с времето но не отминава а напротив, привлича ме още повече ! Моля ви, дайте ми съвет какво да правя ? И без упрекване. . . всеки е правил грешки така че ви моля за съвет или да споделите нещо случило се и на вас подобно и това как сте постъпили Лекция за морал не ми трябва ! Благодаря ви предварително !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Илиева
Илиева
04.01.2016 00:17
Не си подритвай дългогодишната връзка, заради нещо мимолетно. Аз също имам нещо подобно като твоето, но е пълна глупост, ако изоставиш човек, с когото си толкова години и когото обичаш, заради нещо, което не знаеш дори какво е.
1
0
Пламена M.
Пламена M.
29.12.2015 17:52
САМотНа - напълно права. Според мен връзката ти се е изхабила - време е за нова, която ще ти избоде очите. Но, в крайна сметка ти решаваш - премисли приоритетите си и всички плюсове и минуси на последствията, които ще дойдат лично за теб.
2
2
Qna O'conner
Qna O'conner
31.12.2015 17:14
А ако после Съжалявам за решението си и изгубя човек който държи на мен заради някой току що срещнат ... благодаря за съвета , премислям нещата все още ,но това че колегата ми постоянно ме търси и се интересува от мен леко обърква решението ми ..
0
2
САМотНа
САМотНа
21.12.2015 23:59
Незнам,какъв съвет да ти дам.Защото,аз съм в подобна ситоация.Прецени добре момчето ,защото аз си легнах с него.А ,ако иска само секс после ще страдаш.
5
43
Qna O'conner
Qna O'conner
31.12.2015 17:15
Благодаря ти .. знам че е така , но все още не се е случило нещо повече от целувката , и няма да се случи докато не взема решение дали ще остана или ще се разделя с приятеля си
0
2
зрз
зрз
21.12.2015 23:55
На 20 да имаш семейство според мен си прибързала и за това подсъзнателно се случва това, едва ли не че не си се наживяла достатъчно и търсиш тръпката
3
42
Qna O'conner
Qna O'conner
31.12.2015 17:17
Права си , да живея съвместно с приятеля ми на 20 може би беше грешка , разбирам го .. направих го защото държа на него и не исках да го разочаровам или да си помисли че не го обичам ако му кажа че ми трябва време за такова решение ..
0
2

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: