Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Приятелка открадна гаджето ми

Приятелка открадна гаджето ми

Приятелка открадна гаджето ми
Искам да споделя с вас нещо, което много ме нарани и може би ще промени отношението ми към хората, наричали се мои приятели.

Ето и моята история. Започнах връзка с момче. Нещата не бяха като любов от пръв поглед, познавахме се от известно време. Дори в началото не съм допускала, че между нас може да има нещо.

Но с течение на времето нещата тръгнаха в друга посока. Той беше много мил и внимателен към мене. Призна ми за чувствата си. Аз също не бях безразлична.

И така започна нашата връзка. Щастлива споделях с приятелката си моите емоции и преживявания. Излизахме заедно, забавлявахме се. И така повече от година.

Докато в един момент той започна да става нервен и ми каза, че с нашата връзка е приключено. Не разбира за причината, а и той не каза нищо. Разделихме се.

Каква беше моята изненада когато след кратък период от време ги видях заедно. Прегърнати и щастливи. Изживях огромно разочарование.

Вече трудно бих повярвала в искрените чувства на приятелките, загубих вярата си в тях. Може би не всички са такива или аз съм била прекалено доверчива и открита.

Трудно ми е да преживея това огромно разочарование, а съм само на 22 години.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Никой никого не е откраднал. Не се е чувствал добре с теб, не е било това, което е очаквал и е сложил край. И са се намерили един - друг. Нямаш право да се сърдиш, можеше да е всяка друга на нейно място - и нея ли щеше да мразиш.
0
0
Стани Стоянова
И на мен ми се случи такова вчера.(г.) От няколко дни бях заподозряла моята Най-добра приятелка да крие нещо от мен.Беше доста съмнителна. Точно така очаквах да стане.....тя си е станала гадже с момчето,което харесвам!!
1
0
swetttt
swetttt
17.02.2015 19:24
И азз имахх подобен случайй моята "НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКАА" се натискааюше на,всяко момче което срещнех...а уж ми е приятелка !!!
2
0
Ании алексиева
Ании алексиева
17.02.2015 19:22
Пише се приятел чете се предател не го забравяяйй...!!!!
2
0
мими
мими
22.01.2014 18:11
И аз имах същите проблеми тя го е накарала да излезнат и после той и е предложил...мими51
1
0
wiz
wiz
27.01.2013 19:21
И на мен ми се случи нещо подобно :x Приятелят ми от много време ме молеше да правим секс и най-накрая се съгласих :) Направихме го и една седмица след това той ме заряза заради друга.Бяхме заедно от 2 години
3
0
anonim
anonim
01.09.2011 21:15
Помисли, че може би гаджето ти е по-щастливо с нея, отколкото с теб, преживей го и не бъди такъв егоист. Като си на 22, значи ще си намериш момче за тебе, по-полека го давай.
0
2
anonimno
anonimno
24.02.2011 19:41
И аз съм разочарована от мойта най-добра приятелка. Аз имах гадже, тя ми го открадна. Много криво ми стана и го бяхме правили.
2
0
desi
desi
01.10.2010 21:08
Съжалявям искрено, скъпа. Няма приятели, само добри познати. Желая ти късмет и да срещнеш истинската любов. Целувки.
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: