Гаджето ми е престъпник

Гаджето ми е престъпник
Здравейте на всички. Моята история е такава, че имам приятел точно 3 месеца вече. Той обаче е доста различен от останалите. Гаджето ми е престъпник, съден е за кражби, побой, наркотици. Полицията го търси а той се крие. С мен се държи много добре, никога не ме е ударил или нещо друго, избягва да се бие пред мен защото знае че се страхувам от това. А и между другото има и дете от бившата си, дете което не е признал и за което не се грижи.
Но мисля, че държи на мен, аз също държа много на него и го обичам въпреки това че е такъв човек.

Чудя се да продължавам ли с него, вие как бихте постъпили на мое място? Бихте ли останали с такъв човек ако много го обичате? Защото аз бих останала с него, имам нужда от него. Много ми е трудно тъй като знам че е престъпник, но какво да се прави. . . такъв ми е късметът, а и понякога ми е много тъжно и мъчно за него, като го гледам толкова отчаян от живота. . . и не мога да го оставя просто ей така. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (16)

Изпрати
Melia
Melia
06.07.2015 15:30
Здравей! И аз съм имала връзка с престъпник, която за мое щастие продължи по-малко от месец. Въпросният криеше, това че има досие до последно! Докато мой приятел ( полицай ) не го провери в системата им ( без аз да съм го карала, просто човека до мен му се видял съмнителен, и явно с основание ) и не намери безброй дела и жалби за кражби, неплащане на наеми за квартири, финансови измами и др. Беше трудно решение, но го напуснах, да не ми беше леко, но си стъпих на краката с времето. Съветвам те и ти да постъпиш така! Това, че се държи добре с теб, като с принцеса и тн. и аз съм го изживяла, и знам чувството, но замисли се на каква цена? Купува ти сигурно дрехи, обувки, бижута и тн. но с какви пари? Мръсни, крадени, от хазарт и наркотици? А я се замисли за след 1-2 години примерно. Нима искаш цял жувот да се криеш с него, да се страхуваш за неговият и дори за собственият си живот? Дали утре някой няма да тръгне да му отмъщава отвличайки те, и измъчвайки те? За това замисляла ли си се?
Бягаи докато е време, и не те е завлякъл със себе си!!!
След време ще си благодарна сама на себе си, че си взела правилно решение, докато си млада.
3
0
YYY
YYY
29.06.2015 21:04
Като го удари до късмет,защо търсиш съвет?Живейте си както намерите за добре, ходи му на свиждане като влеза в панделата или на гробищата и не са вайкай!Нали "такъв ти бил късмета"!Проста ли си родена или по-късно я придоби!
0
0
leon
leon
10.02.2015 21:36
Hubavite qbalki svinete gi qdat
0
0
FTS
FTS
02.06.2014 10:43
И накрая да направи и на теб дете, което да си гледаш сама. Имаш нужда от него - сама го казваш, това не е любов, просто те глези с подаръци нали? Поредната тъпа кифла!
5
1
T-Show
T-Show
27.05.2014 01:29
Драго момиче да ти кажа само човек не се обича по това какво е а какво прави за теб а,че е престъпник.... ами тук в България как да си изкараш добри пари такава ни е държавата и така ни карат да правим щом държи на теб и се държи с теб добре няма проблем,моя съвет е стой с него и когато му се промени държанието тогава взимай мерки ама не вярвам да стана това е!
1
2
Йорданка
Йорданка
16.05.2014 20:42
Смятам, че тази връзка трябва да се прекрати,защото от съжаление не се живее с даден човек.А той вероятно се е държал добре и с предишната жена...щом има дете.... със сигурност и нея е обичал... в началото....Извода сама си го направете.Него не го бърка да има няколко деца....
6
1
monny_bmw
monny_bmw
15.05.2014 16:23
Май гледаш "Съдби на кръстопът" повечко...
1
1
пепо
пепо
05.05.2014 01:19
ох че си тъпа. утре ти ше му гледап децата докато той лежи по затворите
2
2
гери
гери
04.05.2014 09:21
Ами не се чуди,бягайййййййй,защото сега си млада.Той ще затъва все повече и след време ти вече няма да имаш избора който имаш сега.В момента ти се явяваш негов съучастник защото знаеш всичко и ще те повлече и тебе.Успех!
8
1
X
X
29.04.2014 19:26
късай и хвърляй докато не е късно , колкото и да обичаш. Казва ти го човекр попадал в такава ситуациял
4
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: