Само приятели ли сме?

Само приятели ли сме?
Здравейте, имам силно казано проблем, просто казус. Имам един човек в живота ми, който не мога да определя, какъв ми е. Да, знам, че Вие не можете да ми кажете, просто ми е интересна гледната точка на странични хора.

И така. Големи хора сме. Аз съм на жена 30, той мъж на 35 години. Чуваме се, виждаме се, ходим по кафета, по вечери, на разходки и на много други места. Има много шеги и закачки между нас, като цяло в по-голямата част от времето ни прекарано заедно, ни е забавно. Един път в много не режисиран и невинен разговор между нас беше изяснено, че сме само приятели. Обачеееееее истината е, че на мен все ми се струва, че нещата клонят към нещо повече. Може и просто да ми се иска да има нещо повече.

Допускам го и това като вариант. А нещата, които ме навеждат на тази мисъл са следните: Определено виждам интерес към мен от негова страна – търси ме, инициира срещи, интересува се от мен, търси чисто физически контакт с мен – побутва ме, щипе ме, в рамките на шегата разбира се и други такива дребни неща. От моя страна го има повечето от приятелство и съм го показала ясно, но в никакъв случай не и натрапчиво. Когато се случва да има период, в който да не се виждаме известно време – седмица или две, по една или друга причина се интересува кога ще имаме възможност да се видим, как съм, как върви моето ежедневие. От едно известно време между нас забелязвам и сексуални шеги, който са на много деликатно ниво, но ги има. Та така. Интересно ми е мнението Ви, защото отстрани нещата винаги изглеждат различно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
jj99
jj99
06.06.2016 00:30
Само ти можеш да разбереш какъв точно е случаят... Принципно, мъжете нямат жени "приятелки". Ако са с някоя жена, поне по-нетривиално, значи има привличане. Пак принципно, мъже влезли в тоя "приятелски" кръг обаче, трудно (и даже невъзможно) израстват до мъж в "интимната сфера". Така че ако твоят приятел се е прецакал вече да влезе в "приятелският кръг", сигурно много сериозно се притеснява че можеш да го възприемеш по друг начин. Повечето жени не го правят...
Естествено винаги съществува възможността да е гей, или наистина да няма желание за връзка. Все пак е на 35 години, което значи че или трябва интензивно да я търси, или се е отказал. Ако имаш интерес към него, с общуване става работата, не с хвърляне на боб...
0
0
Дракончо
Дракончо
17.05.2016 13:01
Брей дано не става дума за мен
0
0
lo
lo
21.07.2016 14:36
Едва ли, но ми е интересна твоята гледна точно. Щом се разпозна, значи имам какво да кажеш по въпроса ;)
0
0
...
...
07.04.2016 19:57
Големи тигрии и философии коментират :Д. Кой/ коя е не се знае :D Колкото до моя съвет е да бъдеш бдителна. И както казали бъди ИГРАЧ а не играчка за еди си кой :Д хайде живи здрави
1
0
романтикЪ
романтикЪ
14.03.2016 21:40
Искаш ли сериозна връзка с него?Ако да кажи му,или направо действай...секс целувки и там от този род
0
0
Ракия
Ракия
09.03.2016 22:31
Спрайт иска да ти каже нещо
2
1
Чарли
Чарли
25.02.2016 19:37
Не искам да те отчайвам, но според мен той не споделя твоите чувства. Обикновено мъжете показват ясно намеренията си и ако искат да са с дадена жена, не се притесняват да го заявят открито, още повече, че и двамата сте големи хора, а не някакви неуверени младежи, които тепърва се сблъскват нещата от живота и се чудят как да постъпят. Може би си му симпатична и компанията ти му допада, но дотам.

И още нещо. Преди няколко месеца моя приятелка беше в същото положение като теб и си задаваше абсолютно същите въпроси. Не след дълго обаче всичко си дойде на мястото, защото съвсем случайно разбра от трети лица, че въпросният човек има връзка от разстояние, за която не беше споменавал.

В момента продължават да се виждат и отношенията им са същите, но поне тя е наясно, че той независимо от закачките няма сериозни намерения към нея и могат да са само приятели.

Разбира се, не е задължително и при теб да стане така, но имай едно наум и не храни излишни надежди. Успех!
0
1
Потребител#165955
Благодаря за коментара. Мисля, че мнението ти е напълно правилно.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
18.02.2016 17:03
Сега е времето за тези неща. Действай. Според мен е добре да проведете някой малко по-сериозен разговор обаче, защото няма нужда да се занимаваш, ако наистина няма шанс за нещо повече...А и не е добре да те нарани по някакъв начин, това също е възможно. Бъди внимателна, прецени ситуацията и реши.
3
0
Потребител#165955
Благодаря за коментара. Наистина в един момент ще се наложи нещата да се изяснят.
0
2
miglena
miglena
17.02.2016 17:35
Има ирга, определено. Не се отказвай, може да излезе нещо хубаво. Успех!
2
0
ch
ch
18.02.2016 07:12
Много благодаря за оставеното мнение. Ако всеки, който е прочел историята беше драснал по един ред ... щеше да е супер. Още веднъж благодаря ти за вниманието :)
0
15

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: