Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Само сексът ли е изневяра

Само сексът ли е изневяра

Само сексът ли е изневяра
Здравеите, Моята историа е тази. Със жена ми работим във различни градове, за благото на детето. За празниците се сабрахме да празуваме като семеиство - детето много се зарадва. Жена ми сякаш не беше със нас, някак си променена. Похвали ми се със нов телефон и, има уотсаап. Взех да го разгледам и какво да видя (здравей любов моя; искам да те целувам ;и така нататък)и тя му отговаряше със същото.

Най-болеше като прочетох че и липсва и съжалява, че не е празнувала новата година със него . Значи го предпочита пред детето. Като я попитах от кога са заедно. Отговора бе не съм ти изневерила. Тои е само приятел. Как да постъпя. Само секса ли е изневяра?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Съгласна съм с Красен. И двата вида изневери са ужасно еднакво. И в повечето случаи изневярата се преповтаря многократно с различни.
2
0
Desislava
Desislava
11.02.2014 16:08
Сексът е просто физически акт. Емоционалната изневяра е много по-болезнена, по-тежка и с по-големи последствия. Как можеш да бъдеш с човек, който обича друг, дори и още да не са стигнали още до физическата част с "другия". Но е доста вероятно жена ти да те лъже, че не ти е изневерила. Че кой си признава доброволно?!
3
0
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
11.02.2014 16:00
И емоционалната и сексуалната са еднакви.И едната не може без другата,това че ти е казала,не била изневерила са глупости,никой мъж няма да пише на някоя жена искам да те целувам любов моя ако вече не е имал възможността да го направи...
3
0
tsvetan
tsvetan
27.01.2014 15:27
Е примен беше същото само,че по скайп.Вече са на етап семейно гнезденце обръщения към мен-съквартиранта,а него нарича съпруг. Просто неблагодарна ,безчуствена и хистеричнна шаврантия ,гювендия,мастия и т.н. За това не допускай това да продължава пресечи го моментално.Ако не стане ще те боли много,но оставиш ли нещата болката ще е стократно по голяма.Казвам го от опит,ако разкажа в подробности ще ти падне шапката.Успех
7
0
тя
тя
26.01.2014 06:00
Емоционалната изневяра е много по-лоша.Ако е само секс ок,но да се обвърже емоционално.....
3
0
ihtianderrr
ihtianderrr
24.01.2014 23:20
Единствено секса не е изневяра :)
4
1
Але
Але
24.01.2014 12:21
Емоционалната изневяра е много по-жестока от това просто да е отишла и да е правила секс с него. Понякога се получават и такива неща. Как ще ги преодолеете си зависи изцяло от вас и от това какво тя очаква от него, дали е моментно или нещо повече. Съжалявам, че те е сполетяло такова нещо, дано всичко се нареди.
7
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: