Само за мъже

Само за мъже
Здравейте!
Искам да попитам мъжката аудитория как изразяват любовта си?

Винаги ми е било интересно и понеже не съм от тези жени, дето схващат когато ги свалят, питам по какво точно си личи? Има един хубавец, дето се навърта покрай мен и се чудя защо толкова често ме посещава на работното ми място. Вече силно се замислям дали не идва заради мен, по принцип работата ми е в пряк контакт с хора.

Държи се много любезно и ми прави впечатление, че е заинтересован от личния ми живот, и като цяло от мен. Само да отбележа, че работя в офис. Та, интересно ми е евентуално, ако го привличам по някакъв начин защо не предприема нищо?

Колко време ви отнема (отнася се за мъжете), за да се престрашите да направите предложение на някоя дама? Също така, какви са начините и намеците по които изразявате чувствата си към някоя мацка? И най-интересно ми е по какво си личи, когато мъж иска само да вкара някоя в леглото си или има по-сериозни намерения?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
Nika
Nika
08.05.2015 00:03
Когато човек усети прехвърчане на искри и това не е еднократно-трябва да забрави за скрупулите и задръжките си и да действа без да се интересува от наложените стереотипи кой и кога би трябвало да предприеме първата крачка. Така поне и нищо да не се получи, няма да остане неприятното усещане от ситуацията "Какво би станало ако..." .
0
0
nikol_
nikol_
29.06.2014 19:46
Благодаря Емо!
0
0
Емо
Емо
19.10.2013 01:42
Здравейте,
Извинявам се за това което ще напиша, но досега чета неща, който само ограничени консервативни хора с комлекси може да напишат.Та все пак годината е 2013 и са минали вече повече от 24 години от гласността и незнам какво още беше.
Всичко е само химия-хормони и физиология, няма мисъл и разсъждение. Щом го/я харесваш визуално при първото поглеждане бъди настъпателен/а няма значение че си жена и той мъж или обратното.Първия контакт със сетивата е най верния . Щом си забележил нещото в него/нея каквото и да било, то е това което ти искаш да видиш. Давай няма време.Иначе рискуваш да си останеш сам/а или да живееш с човека, който не обичаш, но заради това да не си сам/а го правиш.Няма никаква причина ако ти искаш да си с този или тази да бъдеш.Страшно е обратното ако намериш причина. Прочетох че мъжът бил ловец -да някога е бил, но не и в сегашната реална джунгла наречена ежедневие и живот.Днес ловци и жертви са хората с комплекси останалите са победители.
9
1
Violeta
Violeta
17.10.2013 13:10
Браво Дидо,радвам се,че има мъже които разсъждават така.Съжалявям,че си изпуснал любовта на живота си.
5
0
Дидо
Дидо
16.10.2013 13:38
Чак да не му даде шанс, ако е обвързан е малко крайна мярка. То много хора са обвързани, семейни дори, но не са с правилния човек. Преди години и аз изпуснах любовта на живота си от страх. Макар че не обичах жена си, останах с нея заради детето и приключих връзката с любимата жена. След време хванах жена ми в изневяра и пак се разделихме, но любовта ми беше създала семейство и досега не мога да си простя липсата на смелост и характер, които не проявих. Сега живея с друга жена, но нито я обичам, нито съм щастлив, просто да не съм сам. Така че отстрани това, че някой е обвързан или семеен нищо не означава. Щом търси навън и има емоция към трети човек значи не е щастлив. Дай му шанс, пък ако е някой женкар веднага ще го усетиш.
10
1
Мъж
Мъж
16.10.2013 10:57
Може да е обвързан и просто да флиртува, но може и да не е сигурен, че го харесваш. Ако е обвръзан, зарежи го, значе е несериозен. Но ако е свободен имай предвид, че жените често давате сигнали които не са достатъчно ясни и ние не разбираме харесвате ли ни или не. Мъжете не сме толкова трудни, но просто трябва да ни се покаже, че ни искат. Успех!
3
0
Сиси
Сиси
16.10.2013 10:28
Здравей, аз съм жена!На мен приятели мъже са ми казвали, че един мъж не действа, когато е обвързан или семеен с деца. Казват, че няма чак толкова срамежливи мъже и ако мъжът наистина те харесва ще направи първата крачка. Може би е добре да чуеш повече мъжки мнения по въпроса, но не забравяй, че и мъжете са различни и действат по различен начин. Аз бих те посъветвала да не постъпваш като мен в такива случаи. Когато усетя, че някой мъж ме харесва, аз започвам да изчаквам, но не давам кой знае колко ясни сигнали, че и аз го харесвам. Започвам да си мисля, че е семеен, сигурно има дете и т.н. и така времето си минава, никой не се престрашава. От позицията на времето разбирам, че съм пропуснала добри шансове. Имаше момче, за което впоследствие разбрах, че е бил влюбен в мен, но много срамежлив. Аз също много го харесвах, но от липса на инициатива и от двете страни се разминахме. В живота няма втори дубъл. Не напразно ти пиша това, за да разбереш, че едно си мислиш и виждаш, а друго се оказва. Моят съвет е да действаш, покани го на кафе, нищо не губиш. Но действай бавно и внимателно, мъжът обича да е ловец. Ти само започни, останалато остави на него. Може да е обвързан и просто да флиртува, но може и да е любовта на живота ти. Човек никога не знае, затова опитай, така ще знаеш със сигурност и няма да съжаляваш след време, че си пропуснала шанса си. Има мъже, които наистина се притесняват повече и от нас, особено от красиви жени. Така че бъди смела! Успех!
0
0
Мъж съм
Мъж съм
16.10.2013 09:01
И аз си харесах едно момиче, покрай което се навъртам. Не съм й казал нещо по-сериозно, защото бях обвързан. Така че трябва да разбереш какво иска. Може да е обвързан и той. Може и нещо друго да е - да не му стига смелост на момента. А и също помисли ти какво искаш ;)

Поздрави !
1
0
gotin33
gotin33
13.10.2013 23:02
зависи от мажа аз деиствам веднага за намеренията времето ще покаже
0
0
Жоро
Жоро
13.10.2013 17:28
Така и не каза какво правите в този офис , а точно там може да се крие причината пичагата да го посещава често . Ако си убедена , че не е това причината просто го попитай дали не иска някой път да се разходите или пък да пиете по кафе :) Може да е от срамежливите и да го е страх от отхвърляне както са писали по-надолу или да си мисли , че ти си служителка и трябва винаги да си любезна към клиентите ;) Иначе няма стандарт по който да разбереш , че даден мъж те зарибява :) Успех
0
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: