Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Приятелят ми не ме привлича и от началото не сме интимни

Приятелят ми не ме привлича и от началото не сме интимни

Приятелят ми не ме привлича и от началото не сме интимни
Здравейте приятели!
От доста време чета истории тук давам съвети и мнения. . накрая реших и аз да си направя профил и да споделя моята със вас.

Аз съм на 20 години имам връзка от 10 месеца със едно момче на 27.
Той е едно прекрасно уникално и удивително момче много е мил много е добър грижовен може да му се има доверие и да се разчита на него всичко. . много се разбираме е. . и тук идва момента не знайно защо още преди да тръгнем му казах, че искам да съм със него, но това беше май прибързано понеже беше обратното на преля чашата във лошия смисъл със него преля чашата на разбирането и си помислих че няма по-хубаво от това да сме заедно щом най-важните неща ги има. . но хайде де не било така. .

Винаги съм казвала че външният вид не е най-важното важното е какъв човек си отвътре, защото в крайна сметка като остареем ще бъдем със човека отвътре и реших да тръгна със някой който не ме привлича. . да приятелят ми не ме привлича, това е проблемът, във началото на връзката пробвахме да правим любов но не се получаваше. . . и така вече 10 месеца само че по-голям е проблемът, че напоследък нямам желание да се целуваме дори а камо ли секс да правим опити но както винаги. . аз обичам това момче, но не издържам вече без тръпка, химия привличане целувки, секс и така нататък. Какво да направя според вас да остана ли със него или да си дадем още шанс да се оправят нещата? Благодаря Ви за отделеното време да прочетете историята ми. Ще се радвам и на мнения.

Поздрави от едно много объркано момиче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
jj99
jj99
05.06.2016 23:28
Нетипично поведение за момиче - да е с някой който не я привлича физически и да говори за обич... Но биологията си е биология и ако той не успее и там да те спечели... това е положението. Както казах, за жена, пак голям шанс си му дала, което е похвално, но все пак и някакво биологично привличане трябва да има...
16
2
Потресена
Потресена
22.05.2016 05:42
Егати правописните грешки... "Със" се пише само пред думи, които започват със с или з... За запетаи да не говорим... Бях заета да следя грешки, вместо да чета, какво всъщност пишеш... Не, че е смислено
1
18
Антония Р.
Антония Р.
10.05.2016 20:37
Заедно сте по-малко от година и няма страст и желание за секс? Най-добре се разделете, защото химията няма да се появи никога, щом не се е разгоряла още в началото. Това е естествено физическо привличане, първично е, импулсивно и няма да се появи с надежди и търпение. Може да се разделите приятелски, защото сте наясно какъв е проблемът, и да потърсите по-подходящи хора, с които си пасвате.
9
7
Стан Ой
Стан Ой
10.05.2016 17:28
Ако смяташ, че няма как помежду ви да се появи тръпка, по-добре не го залъгвай повече и се раздели с него.
8
0
imaznachenie
imaznachenie
10.05.2016 18:05
Всъщност той знае каква е ситуацията и изобщо не е залъгван. Но се опитва да се получи.. както и аз но вече наистина не мога така.. но го обичам като човек. :)
6
2
Пламена M.
Пламена M.
09.05.2016 16:11
Оо, момиче, няма как да се получат нещата. Щом я няма тръпката ти няма как насила да се накараш да го желаеш. В такива случаи, при условие, че не сте заедно толкова отдавна и няма какво толкова да губите, просто се разделете и си останете приятели. Така няма да го загубиш като човек в живота си, но така не се живее, стига. Не удължавайте агонията, защото колкото повече сте заедно, толкова по-трудно ще е да се разделите, защото човек се привързва.
12
0
imaznachenie
imaznachenie
10.05.2016 18:08
Ох.. така е права си и сме го говорили със него но той не пуска тази пуста надежда а мен вече ме е напуснала за съжаление.. щом нямам желание за целувки даже.
7
2

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: