Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Дали някога ще спре да ми изневерява?

Дали някога ще спре да ми изневерява?

Дали някога ще спре да ми изневерява?
Здравейте читатели,
сега ще ви разкажа една истинска история, преживяна от мен самата. . .
Да започна с това, че не съм от хората, който споделят, никога и за нищо, но сякаш днес просто ми писна от това криене и трупане на болка. . . Винаги съм предпочитала да се крия от отговори, когато някой ме попита за нещо. . .

И сега набързо. .

Имам приятел /от 4 години сме заедно, имахме и разделен период, имаме и деца/, колко е сериозна нашата връзка- отдавна не знам, казвам го, защото преди няколко месеца разбрах, че ми е изневерявал, не с една, не с две, повече са били, и още го прави, все с различни. Един ден си беше забравил Фейсбук включен, а ние жените сме много любопитни. Той се крие, мисли си, че аз не знам за това, а и аз също премълчавам, а може би не трябва. . .

Когато разбрах, че го прави, се почувствах ужасно, мислех, че не може да е истина, НЕ ИСКАХ да е истина, но беше. . .

Докога мога да крия все още не знам. А как да му го кажа, пак не знам. Дали някога ще спре да го прави? Кълнеше ми се, че никога не би го сторил. Защо съм била толкова наивна да му вярвам? Къде да отида с децата? Какво да правя? Още ли да го търпя? А ако хване някоя болест? Не мога повече, не издържам. Докога? Защо го прави? Ще се спре ли някога? Излиза почти всяка вечер, не знам кога си идва. . .
Толкова много въпроси. А аз все още го обичам и му прощавам.
Какво не му дадох? Къде ми е грешката? Не знам.

Каквото е поискал от мен, имал го е. Децата гледам сама, той дали ми е помогнал? За къщата се грижа и всичко купувам, а той какво даде? Не съм изневерила, нямам друг. Време му отделям, за да излизаме заедно, когато иска да поговори с някого съм насреща. Не знам дали изобщо някога го е било грижа за нас. . . Защо е двуличен? Защо не иска да се махна от живота му? Защо не може да избере между мен и тях? Използва ли ме, за да не остане сам един ден? Мисля, че ДА. А аз се връзвам, нали?
Това е моята история, която ми се иска да не беше такава. . . Или поне да има щастлив край, както този в приказките. Не живея в приказка, знам, но искам щастие. Остава ми само да вярвам в промяната, защото само докато сме живи можем да се променим. Той, аз, ние.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Цвете
Цвете
11.10.2021 00:07
Каква любов децата такъв баща ли заслужават това ли е примера които мислиш да им дадеш и какво излиза остави го да ти изневерява чак не смей да му казваш че няма каде да отидете докато мълчиш така ще. Е
0
0
Анонимен
Анонимен
15.07.2018 21:37
Да не е луд да спре...
1
0
Антония Р.
Антония Р.
09.05.2018 10:26
Много въпроси си задаваш, но по-важното според мен е дали си с този мъж, защото го обичаш или защото те е страх да останеш сама. Дали сте заедно заради децата или защото те е страх да зарежеш всичко и да започнеш от начало? Колкото до останалото, не мога да ти кажа защо точно ти изневерява, но едва ли е свързано с теб и едва ли ще спре да го прави. Оставам с впечатлението, че живеете като в капан и нито един от двама ви не ви стиска да си тръгнете. От теб зависи дали ще си по-смелия човек.
1
0
Кристина Черникова
С теб е, защото му харесва, като се прибере у дома, да му е сготвено и почистено. Неприятно ми е да го кажа, но мисля, че само те използва за слугиня, щом непрекъснато търси компанията на други дами. Не ти трябва такъв мъж и на децата не им трябва такъв баща. И си права за това, че може да ти лепне някоя болест или да те забърка в голям проблем. Намери начин да се отървеш от този използвач. Направи го заради децата си! Усещам, че вече си решила какво да правиш. Не губи повече време и действай. Няма да ти е лесно, но близките ти ще те подкрепят. Не се страхувай!
0
0
Ирена
Ирена
02.04.2018 17:25
Каква обич, какво семейство - той е паразит, който живее на гърба ти и те използва. Пламена е права. Разкарай гадината, отдели си няколко месеца, за да го преживееш и да организираш живота си и не се обръщай назад. Толкова си хубава - защо ти е някой, който краде светлината ти. И децата ви заслужават много по-добър пример. Намери подкрепа на приятели и семейство, разкажи им всичко и заедно продължете напред, без него. Но Разкажи на всички, не крий повече
0
0
Пламена M.
Пламена M.
02.04.2018 17:19
Щастливият край ще дойде, когато го изхвърлиш от живота си. Веднага. Така и така не се грижи за нищо, нито за теб, нито за децата. Вашата връзка я няма отдавна. Вие не сте двойка, вие съжителствате заедно. Отърви се колкото се може по-скоро от този човек, осъди го за издръжка и си живей живота. Когато започнеш да уважаваш себе си, околните също ще започнат да го правят и може и да откриеш човек, който да те обича истински.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: