Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Струва ли си да зарежеш гаджето заради друго момче?

Струва ли си да зарежеш гаджето заради друго момче?

Струва ли си да зарежеш гаджето заради друго момче?
Здравейте! Много съм объркана и искам Вашите съвети.
Момиче съм, имам си приятел от около 1 година и 8 месеца. Приятелят ми е студент, тъй като аз съм по-малка то него останах да уча в родния си град, а той записа висше. С него започнахме да се виждаме по 1 път в седмицата (като това е за по макс 1 ден), той е добро момче, обича ме, но аз търся внимание, а той не може да ми го даде, тъй като е принуден и да работи и да учи. И точно тук става голяма бъркотия, тъй като се запознах с едно момче от гимназията, в която уча. Той е по-голям от мен с 2 години. С него наскоро започнахме да си пишем, не го познавам много добре, но определено има тръпка. Обичам приятеля си, но може да се каже, че това момче ми обръща повече внимание от него. Пишем си всяка вечер, наистина нямаме много общи нещо поне до тук. Крия от приятеля си за чата с това момче, тъй като той е ревнив. Мисля, че имам симпатии към това момче, не спирам да мисля за него. Той е много сладък, дори го е срам от мен.

Имаше си гадже до скоро, но ми каза, че са се разделили. Понякога ме подпитва "Какво става с гаджето? ", дали това означава, че има и той нещо към мен. Интересува се за мен повече от приятеля ми. И тук идва въпроса - Струва ли си да зарежа гаджето си заради това момче? Наистина то не ми гарантира сериозна връзка, но ми е интересен - и тук ще кажете "Ти не знаеш какво искаш" но ме разберете аз искам внимание както всяко момиче, обичам приятеля си, но това което може да ми даде той не ми стига, не говоря за пари - трябва ми внимание. Не съм момиче, което си пада по изневерите, за първи път си пиша тайно от приятеля ми, но той ме превърна в това, което съм в момента, тъй като преди ми изневери с негова колежка от университета, уверих се, че няма да го повтори, но това ме промени. Приятелки ме викнаха с тях на дискотека, но това момче също ще е там по това време, според вас дали трябва да отида?
Какво да правя? Да оставя ли приятеля си, заради това момче? Надявам се
благодарение на вашето компетентно
мнение и опит да ми помогнете. Благодаря
предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
hitch
hitch
30.04.2016 18:45
Няма как да знаеш кое е най-вкусно, докато не разгледаш менюто. ;)
2
0
hitch
hitch
30.04.2016 18:45
Момиче, млада си, още си в гимназията. Недей да си мислиш,че като имаш приятел, който на всичкото отгоре ти е изневерявал и е в друг град, това трябва да те обвързва психически. Щом той е постъпил така с теб, още по-лесно за теб. Впускай се в авантюри, бъди щастлива и трупай опит. Сега ти е времето да се учиш в любовта и отношенията между хората.
2
0
Потребител#168851
щом гаджето ти е ревнив и на всичкото от това е позволил да разбереш, че ти е изневерил, моето мнение е че той няма място до тебе. скачай напред с главата в нова връзка и се забавлявай!
4
2
Шоколапка6@09
Шоколапка6@09
09.04.2016 05:51
Препрочитам редовете + раздвижените ти чувстваа ,, е се едно съм години назад с Първото ми Здравей.Приказка с 3д очила шушуукаше на не на 2 метра а на повече от 120 метра и до км. Стигнахме и летяхме, е не успяхме. Обикнах си го и много плаках Простата Аз дълги летни днии,бяхх си и препатила и Излизах с. Различни Кандидати. Рядко се впусках да щракам с пръсти и да ги имам. 2 3. Рядко бяха свестни И на Политика Много Грамотни ама и те ме задушаваха с чувствителност и т.н. Думи Умирам върни се . И аз не поплювах пред. Лъжите на моето момче Хаххо
Ей тей филмА Шокирощо интересен, дращех и оставах. Влюбех се с разум, незнам как . В Господина Макси да наречем. По-малък и неопитен реши да ме има, нямаше как, знаеХ най вече Аз. Жоманката ме измори от всеки, криех. А и имах трудни моменти с обучението ми. Опитах да се откъсна и реша на къде докат. Мисля как? Дали? Минаха години. Имах чувства към МаксИ не беше Фалш Химията и чатовете скришком,хубвав свестен борещ се с внимание и тем т.н. . А господинчо Х. Е нещо различно за мен . Изживях дивотията да съм кръгла 0 пред очите му , нож за кръв беше нащо, истинско от Началото с 1 голямо НО, наранихме се,А ти се чудеш Кой да е ?
Питай се имаш ли нужда от. Допир и Дъх на страст ?
Дори след 3,6,9 год. Лукс от цветя,бижута и влюбена да си влюбена и ГОРИ ? Дали ? За мое голямо съжаление , бях ОНемяла от тез очила,Луднах и сложех край на сериозната си. Връзка, исках да съм усмихната и уважавана. Без излишни драми Х. Разбра че това беше и не съм го виждал повече, минаха се 4 год. Не ме е потърсил, очаквах арогантност, опит за един смс, нямаше такъв Горд и Инат.Завършвех и заживях с Макси, др град и т.н .
Ад.. Ад.. Не се познавам, а и спомен няма от младините ни.Магариите му. Сега. Са на Светло. Сама съм виновна, изстрадах Х. Няма. Нищо на тепсия Готово.
Ще има жертви/а И да не го искаш дори, ти знаеш как ще подходеш. Времето лекува донякъде само,плащаш тройнО и искаш План Б да се върне.:{ Незнам как поправя нещата, и изкрещя вс което утаих и го оставех. Това са моите последствия , улових дивото и червеите вече ме гъдилкат. Докат не е до мен, не го обичам . Колко ще издържа не искам да го нараня, моето място е при друг. А и всеки греши, знам кое е моето момче. Има ли надежда незная?
Беше. Ми изключително Интересно. Да попадна на история подобна. Получе се неподредено вероятнo,поущрете критиките .
3
20
Пламена M.
Пламена M.
06.04.2016 16:46
Абсолютно Да. От една страна е време да оставиш приятеля си да изживее студентските си години. 0.01 % от връзките, започнали на село/по-малък град, оцеляват, така че не го тормози. От друга страна - ти си най-много 10-ти клас, тъй като писа, че другия е 2 години по-голям, а още е в гимназията. Смятам, че трябва да се забавляваш с него - ясно е, че те харесва, вече си няма и приятелка, обръща ти внимание. Проблемът е само, че когато скоро и той завърши, пак ще останеш сама. Но пък до тогава картинката може да е много по-различна, живота е динамичен. Успех!
23
5
Емили
Емили
06.04.2016 21:51
Благодаря за съвета!
5
5

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: