Има ли истинско момче

Има ли истинско момче
Има ли истинско момче ? - е темата ми.
Сигурно някои от вас ще кажат "не си го открила" или "заети са". Don't understand dude.

Не търся нещо перфектно например като: да е богат или да е първа хубост, естествено гледам и красотата, но повече гледам от вътре какъв е.

В моето съзнание момчето на мечтите ми е ето, описвам : да е себе си, не само пред мен, а изобщо пред всекиго да е мил, да ми вярва и споделя.

Ако има нужда от помощ да знае, че аз ще бъда насреща му, както казват "ще мина и през огъня за теб", не съм повърхностна, дааа ревнувам, но гледам да не го показвам защото винаги се получават конфликти.

Днешните момчета са, как да се изразя .. нямам думи, не слагам всички под общ знаменател, гледат само как да изч*кат някоя "секси ...". Жалко е, разбирам, че си имат нужди, ама както и да е се тая.

Надявам се, все някога да намеря едно такова момче, което да ми е и като приятел, братче, и естествено моята любов.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
Потребител#329270
Не,няма истински момчета.И любовта не съществува,това мисля аз!
0
0
Потребител#329270
И аз търся точно такъв да ме уважава и обича,но все едно не съществува,все парите им са важни...
0
0
Петър
Петър
13.12.2013 11:24
Миличка тук Лолита и Ди са много много прави всяка по своему е права евала правя и на двете невероятно са прави копирах И най-вече - ако имаш удоволствието да общуваш с такова момче/такъв мъж, ще се убедиш, че не е мит и от този ден нататък... нищо няма да е същото!от Ди да много е права защото ако не успееш да го задържиш той ще ти стане идол и ще търсиш копие но.........всичко е във време измерено.а ето тук това е от Лолита ?Винаги изживявайте мига,защото вчера никога няма да се върне,а утре може и да не дойде? :)много е права затова просто мога да кажа едно живота е като лаборатория докато не опиташ няма да разбереш.затова успех с опитите и не бъркай там където е забранено а то е чуждо семейство .
0
0
МК
МК
03.11.2013 07:53
Офф, я се осъзнай. На теория това търсиш, на практика си падаш по мутричките. Дори да срещнеш доброто момче, което ти е приятел, ще го възприемаш само като приятел. Обзалагам се, че и ти самата не си много хубава, но въпреки това гледаш приятелят ти да е по-красив. Запомни една мъдрост, която убягва на българските "девойки": дори за момент някой, който те превъзхожда във всичко, да се влюби в теб, някога ще види колко по-добър е и ще те остави.
2
0
ЛоЛиТа
ЛоЛиТа
03.11.2013 07:02
Хайде да си дойдем на думата!Каквото и да говорите истината си е една и съща!От секс сме създадени...заради секса живеем и целият свят се върти около това!Точно защото е най-страхотното чувство и винаги можеш да го изживееш и почувстваш с всички сетива!И въпреки,че съм дама ще го кажа без притеснения!Скъпи момичета,не се правете на толкова недостъпни и скромни,защото е факт,че и вие,както и мъжете си мислите ПОСТОЯННО за СЕКС!Живейте си живота и се забавлявайте!Не пропускайте хубавите моменти,защото за това на небето медал няма да получите!А годинките и младостта неусетно си отлитат и загубеното,или пропуснатото не можете да го върнете никога,или да го наваксате!?Винаги изживявайте мига,защото вчера никога няма да се върне,а утре може и да не дойде? :)
0
0
Мария
Мария
14.05.2016 20:49
Това че ти мислиш само за секс,не означава че и другите момичета са КУЧКИ.
0
0
Ди
Ди
17.03.2013 20:07
Има. И не знам дали са малко или много, но са достатъчно. Говоря за момчетата, които ще те впечатлят като себе си. За тези, които имат обноски и се държат добре с останалите и проявяват уважение - и то не , за да ги огрее, а защото уважават самите себе си. Визирам момчетата, които не ходят след теб да ти изпълняват всяко желание или пък ти ровят в телефона да ти прочетат смс-ите. Тези, които НЕ получават задух в пристъпи на глупава ревност. Тези, които се отнасят с теб не като с принцеса, а като с равна. Тези, които не ти слагат света в краката, а те подкрепят, когато имаш нужда и ти напомнят, че ти самата имаш всичко необходимо да си го вземеш сама. Тези, които не се оправдават за нищо. Тези, чиято дума значи нещо.
Бях чела наскоро една статия за истинския мъж и в нея се казваше нещо подобно : "Истинският мъж няма лице, защото няма значение как изглежда. Той има характер и принципи , опънати като струните на цигулка Страдивариус." На моменти въпросното произведение не ми въздействаше както ми се искаше, но художествената идея е много добра.
В заключение: внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне! И независимо дали си била с този мъж или не, самият факт, че си се срещнала с такъв екземпляр от "червената книга" ще те промени. Много. Но пък гарантирам, че няма да съжаляваш, защото след "сблъсъка" с такъв характер всички останали ще ти се струват нищожни, незадоволителни, понякога дори жалки. И най-вече - ако имаш удоволствието да общуваш с такова момче/такъв мъж, ще се убедиш, че не е мит и от този ден нататък... нищо няма да е същото!
0
0
only girl
only girl
17.03.2013 16:52
Може би има,но са малко.
0
0
анонимчетУ
анонимчетУ
10.03.2013 14:46
Любо, и аз това искам, ама в днешно време момичетата - смотли, без извинение(дано се засегнат някои от "по-известните"), а момчетата - одърпани и офърфани... :D:D на шега, на шега, но то е истина.. така че предлагам суийт_гл (познавам я) да създаде една такава статийка, ако може!! плс!
0
0
Любомир
Любомир
25.11.2012 18:56
Аз си задавам въпроса -"Съществува ли свестно момиче?" За мен не е нормално да спортувам като некъв изверг, да бъда мил, честен и добродушен и накрая какво? На купон да съм си все сам без момиче. Не търся нищо кои знае колко уникално! Малко ум, малко красота и много любов! Толкова много ли искам? На калина99999 ще кажа, че има истински момчета, малко са, но ги има
0
0
анонимчетУ
анонимчетУ
21.11.2012 16:20
и аз си задавам тоя въпрос!
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: