Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Да го зарежа ли, защото харесвам друг?

Да го зарежа ли, защото харесвам друг?

Да го зарежа ли, защото харесвам друг?
Здравейте,
Имам приятел от почти година, не живеем заедно. Познаваме се от малко повече от година. Той е по-малък от мен, учи и работи. Не се отнася сериозно към образованието, прекъсвал е. Не си подрежда стаята, живее с родителите си и имат домашен любимец, който допринася за хаоса у тях.

Не ми е приятно, когато съм там и се натоварвам психически заради многото хора.
Той няма намерението да заживява сам, дори обмисля инвестиции в своята стая в апартамента.
Иначе е много добър с мен, мил, нежен, услужлив, грижовен. В същото време е и много ревнив. Задава ми въпроси, звъни ми по няколко пъти, когато излизам със свои приятели, сякаш да провери дали наистина правя това, което казвам. Според мен държи да излизаме винаги заедно, навсякъде, където ходя аз да идва и той. Винаги ме разпитва дали съм имала някакви интимни отношения с мъжете, с които излизам да се виждам, дори и в компания от стари приятели, колеги и колежки. Когато не е чувал някое име, задължително.

Струва ли си да го оставя, защото харесвам друг мъж, когото познавам от 4-5 години?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
jj99
jj99
06.06.2016 01:17
Смятам, че е най-добре да направиш една екселска таблица и да разпишеш по точки всичко. Ако не събере нужните точки - вън и следващият по ред!
0
0
Пламена M.
Пламена M.
05.05.2016 18:04
Ами след цялата история въпросът ти супер много ме учуди. Изглеждаш много съобразителен и културен човек, за това смятам, че сама трябва да прецениш накъде те води сърцето ти. Това е най-важното. Нямат значение нито родители, нито кучета и котки - пречки винаги има. Въпросът е ти как ги чувстваш нещата наистина.
1
0
Ижхиижижижи
Ижхиижижижи
01.05.2016 14:01
Махай се. Гледай си бъдещето
0
25

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: