Според вас харесва ли ме?

BelgiikataBelgiikataНовак
Според вас харесва ли ме?
Здравейте!
Наскоро аз и семейството ми се преместихме в Белгия. Сега уча езика в специална група заедно с други деца от целия свят.

Проблемът е, че има едно момче от Италия, което аз мн. харесвам. И да ме питате защо, не знам. Както и да е, сега естествено започна чуденето дали той ме харесва. Малко ми е трудно да преценя, понеже той е много срамежлив, точно като мен. По време на часовете ме гледа, но ако аз го погледна веднага си мести погледа.

Случвало се е няколко пъти да го погледна в очите и той да не измести поглед и така просто да се гледаме няколко секунди. Освен това е много мил и внимателен с мен. И не знам защо но сякаш копира движенията ми. Например ако аз си кръстосам краката и той го прави.

Учителите много оби`ат да ни разделят в групи по двама и не знам защо мен все ме слагат в една група с него. Всъщност това е единственото време когато говорим, иначе ме е срам да го заговоря, както и той мен. И всеки път когато ни разделят така приятелите му нещо го сръчкват.

Не знам това дали значи нещо.

Моля ви, пишете какво е вашето мнение, защото аз наистина много го харесвам, толкова е умен и има такива зелени очи, толкова много искам да сме заедно но ме е страх да не ме отблъсне затова моля пишете вашето мнение, според вас харесва ли ме?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#192998
Здравей! Получи ли се с това момче?
0
0
Кристина Черникова
Сигурно те харесва, но го е срам. Покажи му по-ясно, че имаш интерес. Заговори го извън час. Разменете си Фейсбук профилите, пиши му там уж за някое домашно. Това ще е първата крачка. Той, ако има интерес, ще продължи разговора.
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: