Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Според вас в момента мъчи ли ме или . .

Според вас в момента мъчи ли ме или . .

Според вас в момента мъчи ли ме или . .
Ето как започна историята ми. . .
Бях в Франция цели 5 години от 9-14 баща ми реши да се преместим в Германия там имало наши близкии. Започнах училище и се запознах с него в двора търсех си запалка и той каза че има. Аз вече харесвах едно момче от училище но когато видях негоо всякаш го забравих. Заюисах се на Български език и той беше там след часовете дойде при мен и ми каза: Здравей аз съм Роналдо и аз казах Здравей Роси приятно ми е тпй каза я виж имената ни си подхождат не казах нищо и тръгнах.

Всеки ден се закачаше предложи мии и аз приех той ми беше първото гадже. . ходигме два дни и той скъса с мен защото брачедка ми която бе лудо влюбена в него му каза че съм излизала с най големият му враг след известно време се сабрахме той бе голям плейбой закачаше се на всички и аз ревнувах хпдихме месец той ми каза че ако направя някоя грешка ще ме мъчи до последно тоест беше ми забранено да говоря с момчета дори ии сс брачедите ми.

Най добрата ми приятелка която се казва Мими ходеше с брачеда на Роналдо. Асенбяхме голяма четворка и тогава не спазих правилата и заговорих новите съученици от тогава Роналдо започна да се държи много студено и аз сложих край. Мимето и Асен също скъсаха двете много страдахме бяхме влюбени до по луда ии все още сме. Мина време организирвахме парти за Коледа ии Мимету и Роналдо отидоха с госпожата да кипуват храна а аз ии групата мии отидохме на един парк.

Тогава Асен каза че трябва да ми каже нещо за Роналдо дръпна ме на странии ии ме целуна опитах се да го бутна но не можах бе много силен. През това време Роналдо закачал Мимету в центъра. На партито Асен и Мимету се събраха. Ронитоо сии бешее хванал еднаа . . . Нарочноо яя водеше при групата нии карашее яя да сяда в краката му. Когато казах на Мимету какво направи Асен тя скъса с него.

Когатоо Роналдо разбра чее нее съм се дръпнала от Асен предложи на Мимету ии тя прие за да накара Асен да ревнува попита ме далии мии пречи но аз казах не казах и че не обичам Роналдоо ии че никога не съм го обичала и така тве тръгнаха а аз и Асенн сии останахме приятели след това Мимету скъса с Роналдо ии тръгнаха пак с Асен.

И Роналдо сега нарочно мее дразни и вчера ме видя на центъра през ноща . . . Докато бяхме заедноо не искашее да ходя нощем и когатоо ме видя се ядося и тръгня плюс тва разпитва всички каквоо правяя . . . . Сега най добрият чу приятел ме закача не го харесвах преди Роналдо. . Алекс далии да пробвам с него или не ? ?

Според вас в момента мъчи ли ме или . . . . ? ?

Моля вии дайтее мии съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Цура
Цура
23.01.2014 13:34
срам ме е като чета...на всяка дума, грешка
3
0
кармела
кармела
22.01.2014 13:17
тази история е измислена, според мен
0
0
Михаела
Михаела
22.01.2014 00:32
Мимето, Роналдо, Асен ... Абе да ви имам проблемите :D
7
0
мимето
мимето
21.01.2014 20:30
нищо не разбрах,мешаница
4
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: