Той харесва ли ме?

Той харесва ли ме?
bВлюбена съм в едно момче на име Алекс и е на 14, а аз на 12. Всичко започна, когато бех пред нас с брат си който е на 2г. и Алекс минаваше с колело засилен пред мен. Щеше да блъсне брат ми, но се спря. и от тогава започна любовта. След няколко дни разбрах че се събира с приятели в даскалото и аз казах на приятелките ми и ние да ходим там. Постоянно се събирахме.

Един ден те бяха пак там, а аз с приятел само двамата. На приятелят ми му звъннаха и отиде на далеч, а аз останах сама. След минути едни приятели на Алекс го караха да идва при мен, а как е разбрал че го харесвам? Ще ви кажя. Бях с всички момчета само аз момичето едно от момчетата нарочно отиде при Алекс и му каза че го харесвам. Един от приятелите му каза"ще ги женим" а Алекс се обърна към мен и ме гледаше сърцето ми напрал туптеше като за световно и вече като го видя се усмихвам до уши.

Един ден разхождах кучето си и той ме видя и ми каза здрасти и аз ми отговорих естествено.
Тва е ще има още историй. . . . но се чудя дали ме харесва. Вие как мислите?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
StupidLove
StupidLove
02.12.2015 21:49
Не останаха ли деца като мен на 12/13 години и да си учат уроците, без да мислят за любов и гаджета?
20
18
miglena
miglena
30.11.2015 16:29
Еми казал ти е Здрасти - 100 % е лудо влюбен в теб!!!
35
2
Грамоооотност..
Грамоооотност..
30.11.2015 15:11
Аз лично мисля, че е най-добре да залягаш над уроците, също така да се научиш да пишеш грамотно, защото след време, ако останеш така неграмотна нито Алекс, нито който и да е би искал неграмотно момиче до себе си. Така другото което е на 12 ти е много рано за момчета, не си губи времето, образованието си гледай, намери си хоби и така и без това момчетата на тези години, нито са се развили, нито си на възраст която можеш да си хванеш гадже малко по-голямо и без това няма да бъде нещо сериозно. ;)
5
50

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: