Никога не вярвай на никого!

Никога не вярвай на никого!
Прочетох доста интересни истории тук! Всеки е с проблема си, но дали споделената болка е половин болка-това не го знам! Аз няма да си разкажа изцяло историята, защото няма да ми стигне целия сайт, но само ще ви кажа НИКОГА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИКОЙ! Обичате ли някой и най-вече споделени ли са чувствата - борете се и не вярвайте на друг, освен на половинката си!

Аз повярвах на думи, в които не вярва и малко дете! Защо повярвах? Защо избягах? Позната ли е песента? Повярвах и избягах. Сега се върнах, но както и очаквах, нищо не бе като преди, и нормално. ТОЙ толкова ме нарани, че времето не ми стигна да преодолея всичко, но и аз го нараних. . .

Голяма победа е това, но боли. . . Колко много ме обича щом и аз съм успяла да го нараня, но вече нищо няма смисъл! ! ! Разделиха ни! Успяха! Дано са щастливи с победата си! Аз ще продължа, с огромна болка, която ще свия в някой ъгъл, но вас ви съветвам НИКОГА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИКОЙ само на любимия, но не бъдете и слепи все пак! ! ! Пожелавам ви късмет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
любопитен
любопитен
06.02.2015 09:50
Има ли някакво развитие тази история?Като гледам датата е от доста отдавна.
0
0
Петър
Петър
20.12.2013 10:06
Здравейте и от мен тази тема е много деликатна и интересна както и двусмислена нима тук по долу изказалите се са саможивляци или просто наранени които ще се превърнат в саможивляци ами аз ще ви кажа че сам човек ходи само до тоалетната а през цялото останало време е между себеподобните си ако не вярвате на някой значи и във вас има вина за да не му вярвате или не е този който заслужава да знае дадено ваше мнение много трудно се намира човек на който можеш да споделиш най съкровените си тайни затова тук вече се делим на няколко групи поне аз така ги определям едната група е ако желаеш да се разчуе дадена случка от твоят живот другата е ако желаеш да накиснеш някой в някоя каша и третата е доносническата група а относно това да нямаш доверие дори и на себе си това е най лошото нещо всеки прави грешки няма безгрешен човек но всеки се учи от собствените си грешки така ще бъде докато сме живи човек се учи докато е жив и пак си отива от този свят неучен.а какво е отмъщението това е признак на слабата култура ако имаме такава това значи че няма толерантност между хората хората изгубиха най ценното в живота който водим а това е уважението и толерантността както и добротата но затова пък сме изпълнени с злоба и завист е поне тях си ги имаме и ги използваме върху всеки и всичко.е успех на всички и ви желая много щастие и късмет със събеседниците .
2
0
Ел
Ел
17.10.2013 12:21
В този живот, доверие и на себе си не трябва да имаш...
2
1
Соло
Соло
19.05.2016 14:12
Курец
0
0
аз
аз
01.10.2013 10:20
и на него не вярвайте
2
0
черна роза
черна роза
29.09.2013 21:29
МК,тук не ставаше въпрос за приятелка или клюкарско изказване!Повярвай!И след като не знаеш историята не се изказвай кой какво си е получил,защото тази история е двустранна,тоест колкото аз имам вина,толкова и той!А за мъжете все още има такива,на които да се вярва,но и друг е въпроса те на нас вярват ли?!Мъже,жени,и двата пола имат чувства и качества!
1
0
:)))
:)))
28.09.2013 17:57
П.С. То и жените не сме по-стока де :)
4
0
:)))
:)))
28.09.2013 14:04
Е как пък на мъжете си да вярваме, направо ме уби с това.По цял ден работя само с мъже почти, 90% са женени и съм толкова наясно с мисленето им, виждам какви ги вършат, пък и те сами ми споделят (защото мъжете много обичат да говорят)
Така че правя е жената - вяра само на себе си, макар че в моменти човек и на себе си не може да вярва :)
2
0
МК
МК
28.09.2013 13:16
Следващия път пак ще направиш същото. Жените са свикнали да вярват на злобните си приятелки, на общи познати, които са виждали два пъти, на клошари, които си говорят сами, но не и на мъжете си. Е, ти си си получила заслуженото.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: