Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Лошото момче, в което се влюбих - част 2

Лошото момче, в което се влюбих - част 2

Лошото момче, в което се влюбих - част 2
Бившата на това момче кадето си го харесвам иска да го унищожи.

Миналата вечер се бяхме сабрали и тя му писа че не е приключила със него а той и одвърна сасипа ми живота ми едва не ме докара до фалит испокара ме със всички ! А тя му вика скъпи имам снимки от миналото ти в което въртеше далавери. Полицаите ще им се зарадват много а той и одвърна еи лигло снимките одавна не са доказателство звънна на брат и и му каза в прав текст аз се отеглих пенсинонирах се искарвам си парите чеснно и законно.

Сестра ти иска война но ще го отнесеш ти, писна ми от тая ваща рода откачена и той - аз ще се заема със нея само не взимай мерки ти ! Снощи я видя с приятеля и във дискотеката и оня дойде и го бутна в дискотеката запали хвана го за врата и го смъкна на земята и го удари няколко пъти, докато ги разтърве охраната му каза ей смешник дръж тоя боклук далеч от мен защото не одговарям като му вика, че е с мен и тя вече не го интересува!

Точно кагато си помислих че няма как да стане по лошо се появи бившия ми и като му вика е се яви пред мен чух че си би голям тарикат а си смешник който струва един и педесет и той му надъни една глава и като му вика сега станах рязко два лева да ти разваля!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: