Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Лошото момче, в което се влюбих! Да остана ли с него?

Лошото момче, в което се влюбих! Да остана ли с него?

Лошото момче, в което се влюбих! Да остана ли с него?
Харесвам си едно момче и той ме харесва, но ме е страх да се забъркам със него защото ме плаши миналото му!

Хората говорят за него че е чудовище избухва за най малкото нещо налита на бой бившата му приятелка разправя че я смазвал от бой, но всички твърдят че никога не и е посягал тя го излагала пред приятели бизнес партнйори ! Онзи ден спря да си зарежда джипа и жената кадето го зареди се оплака че я боли кръста устави ме в къщи и каза че има малко работа и на другия ден разбрах, че се е върнал и е закрал един лекар невролог да я прегледа.

На едина баба не й стигаха парите в магазина на касата и той и плати сметката беше някаде към 30 лева и бабата и тя го попита как да го открие да му ги върне като вземела пенсия а той и отговори бади жива и здрава ако искаш да те закарам, че вали и тя го погледна и му каза госопод здраве да ти дава малко са момчетата като теб а той и одвърна одавна спрях да вярвам във него всичко.

Започнах да проверявам! объркаха съм искарват го чудовище не знам пред мен ли се прави на добър действително има приятели който са мутри и той е бил силово момче онзи ден вика на една приятелка че приятеля и е бивш наркоман и той и каза бивша курва и бивш наркоман няма а тя му одърна и бивша мутра а той и погледа и се засмя й каза ако живееш моя живот и 1 ден няма да оцелееш.

Характера му е жесток кибрит е но с мен се даржи добре в началото като се запознахме ми каза за мен може да чуеш много неща и всичко, което чуеш е вярно ! онзи ден вадихме картофи с баба ми а аз бях с него на кафе закара ме и баба ми помоли да и помогна той както беше ублечен хвана лопатата и започна да помога баба после като си замина и казах съменинията който имам и тя ми каза момчето е добро, личи си че има пари, но не парадира със тях ако беше някой друг нямаше да дойде да помога.

Два пъти му видях лошата страна и се оплаших един му каза че е съсщия като баща си а до колкото знам баща му е починал стана и го хвана за гърлото и му исъска през зъби да не го сравнява със баща му и да си мери думите защото ще му се стъжнй! Втория път един дет се мразят мй каза не се занимавай с него той е чудовище ако искаш истински мъж бъди с мен и той го чу нападна го направо едвам го спряха, крещи му излез на вън бъди мъж доближиш ли се до нея ще те Убия тои път.

Попитах на най-добиря му приятел жена му каква им е историята и тя каза че тва момче му е взел бившата му приятелка опитвал се го сасипе заторил му заведението и се опитал да му присвой другите бизнеси той има белег на раката, попитах я от какво и тя ми каза, че той го е изненадал в гръб и го бутнал на някакви стакла викам а тва момче кво му има на глвата и тя белезите са от когато се биха той го удари със 2 ботилки във главата и имал 12 шева вика.

Ако го обичаш бади до него добър е ако ли не бягай, защото той е сложен характер имполсивен е държи на болка като се пребере пие до безпаметностт вика озверя едно време но се кротна тежи му, че докато те правеха с моя мъж пари всички се изпоожениха имат и деца а той беше зает да прави пари !

Не знам да му се доверя или да изчезна от живота му обичам го, но съм объркана!

Извинявам се за неграмоттноста
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: