Влюбих се до уши

Влюбих се до уши
Здравейте!
Чудя се дали някой се е влюбвал много силно? Запознах се с едно момче преди 5 месеца. От начало видях в него един привлекателен мъж. Той е на 25 год. а аз на 28 год. Не предполагах, че е по-малък от мен, изглежда по-голям поне на 29 год.

Започнахме все по-често да се виждаме понеже имаме общи познати. Така постепенно започна да ме привлича. Обожавам тръпката когато погледите ни се засекат, той гледа толкова продължително в мен и аз в него.

Никога не съм се чувствала така с някой мъж, искам времето да спре. Искам да го целувам цяла вечер без да спра, а също и цял ден и всеки ден да е така, искам да се гушкам, искам да сме близки, искам да правя любов с него. Това чувство с всеки изминал ден става все по-силно и по-силно. Според вас как да споделя чувствата си? Искам да бъда с него повече от всичко! Искам да бъде мой!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
wiktoriq
wiktoriq
29.06.2014 19:49
Благодаря милото! Желая ти усепх!
0
1
Милото
Милото
23.10.2013 12:09
С моя приятел се запознахме преди около 6 мес.на работа. Имаме същата разлика, той е на 26г., аз на 29г. Този привлекателен мъж, който ме е харесвал от известно време отдалече, беше решил да действа и ми отправи открита покана. Отвърнах му с усмивка и му дадох знак, че и аз го харесвам. Той призна чувствата си към мен, още на 2-3 ден /"Обичам те" - ми каза той/. Естествено как можех да му вярвам?! Как може толкова бързо да се е зародила обич?!
Чувахме се по телефона често, виждахме се... Влюбихме се безумно и страстно! Ние сме напълно еднакви душички, мислим еднакво, харесваме едни и същи неща, гледаме на живота в една посока, говорим си чрез музика... идеалната двойка! Перфектно е всичко! Беше истина, че съществува любов от пръв поглед! :)
Проблемът е... и най-голямата болка и на двамата ни, че той живее на семейни начала с едно момиче и детенцето си. Аз също имам дете, но се разведох. Искам го и той ме иска! Умираме един за друг! Той е толкова добър, че не може да зареже току-така семейството си. Изчакваме по-подходящо време да бъдем заедно! Моля се само да устоим на трудностите, за да можем един ден да изживяваме с пълна сила любовта си!
Съветът ми е да не чакаш някоя друга да ти отнеме момчето, действай, ако наистина усещаш пеперудките в стомаха си! А то по всичко ще си проличи дали сте един за друг! УСПЕХ!
0
4
Dimitar
Dimitar
20.10.2013 19:02
да ти кажа аз съм на близо 26 а моята приятелка на 29 и на работа се запознахме :)
0
1
wiktoriq
wiktoriq
20.10.2013 02:05
До -еее- явно не си изпитвал/а това чувство. Не е никак лесно да вземеш най-правилното решение. Именно затова, че не сме деца и не искам да направя някоя глупава постъпка, питам за мнение по въпроса, а не съвет. Понеже след като прочета мненията на всички, аз ще реша кое е правилно и кое не, и какво да правя-Естествено. Така, като гледам тука явно няма отзивчиви хора, очаквах повече, но явно съм се подвела за сайта. Докато чета и отзивите на някой истории ми прави впечатление, че повечето хора влизат тука, само и само да обидят или да огорчават някой. Много глупаво от Твоя и Тяхна страна. И все пак нищо съществено не си писал/а! Съвет от мен вместо да се излагаш, по-добре си трай. Понеже никой не ти иска несвързаните неща, които ги пишеш и наричаш съвети!
0
0
омг
омг
20.10.2013 01:57
омг да не изнаслива нещата???
1
0
123
123
14.07.2015 15:08
Nauchi se parvo da pischesch i togava pischi komentari
0
0
еее
еее
19.10.2013 21:01
Не е ли малко странно да ти даваме съети-все пак не си на 13,а на 28.Предполага се,че досега си научила как да покажеш на един мъж,че го харесваш.Не изнасилвай нещата,но и не чакай много,защото може да те изправарят.Остави сърцето да те води.Успех!
0
0
Borislava Georgieva
Borislava Georgieva
14.10.2013 23:30
Има хора, които цял живот не успяват да изпитат такова влюбване, каквото си изпитала ти. Така че опитай да споделиш чувствата си. И все пак, защо да не се оставиш просто на самото усещане, на тръпката, а нещата може би ще се наредят от само себе си. Е, разбира се, понякога имат нужда от леко побутване. Успех ^^
0
0
Катерина
Катерина
12.10.2013 17:24
Карай по-кротко.Ако още в началото му се проснеш като персийско килимче си изгоряла мила.
0
0
Огън от небето
Сподели си чувствата. Може и той да има същите към теб.
Това,че мъжете трябва да правят първата крачка е старо и тъпо. Действай :)
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: