Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбих се от пръв поглед в момиче

Влюбих се от пръв поглед в момиче

Влюбих се от пръв поглед в момиче
Здравей те казвам се Илиян и съм близо на 19 години. Искам да кажа че на мен от край време не ми е вървяло с жените защото първо жените не харесват малко по пълни мъже и други такива неща. Преди доста години имах 3 годишна връзка с едно момиче но се оказа че ме е лъгало. Тогава се ядосах много и реших че никога повече не искам да правя същата грешка, защото тази грешка ми костваше 3 години от моя живот.

Минаха се доста години и ето ме близо на 19 без приятелка. Родителите ми се шегуват с мен защото няма приятелка и аз го приемам много тежко това. Миналата година на бъдни вечер се случи нещо което немога да опиша. Аз имам малък братовчед той стана на 1 година и всички роднини се бяхме събрали на трапезата но интересното беше че родителите на братовчедчето ми бяха поканили едни хора.

Не ги познавах бяха ми безинтересни разбрах само с един поглед какви хора са. Видях дъщеря им. От пръв поглед изглеждаше красиво и хубаво момиче но тогава нямах много време да мисля защото трябваше да се преоблека в костюм на дядо коледа и да раздавам подаръци. Както и да е направих всичко накрая дойде ред за снимки с дядо коледа интересното нещо което бях забелязал през следващият ден беше че тя ме бе докоснала по рамото. От начало си казвах какво толкова това е само снимка и заради това тя така се е снимала с мен. Минаха няколко седмици не ми се признаваше но май се влюбих в нея. Взех решение намерих и фейсбука и я добавих също така добавих и брат и зада разбера какъв човек е тя. Когато ме прие се почувствах много щастлив. Всеки ден и гледах снимките като луд в инстаграм и във фейсбук. Откачих мислих какво ще правя ако ми каже не. Един ден аз и писах и тя ми отговори бях щастлив писахме си и сякаш разбрах че може и тя да изпитва нещо към мен.

Попитах я дали си има приятел а тя ми отговори че си няма аз бях много щастлив от това факт. Исках да стана перфектния мъж за нея защото тя го заслужава. Реших да си изтрия фейсбука и да започна на чисто да се променя да отслабна и при следващата ни среща да и кажа всичко което имам да и казвам. Мисля че ще каже да но ако не каже да просто незнам как ще го приема защото аз не съм като другите мъже аз обичам истински и държа жената до мен да знае че я обичам истински и че няма друга. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
16.04.2018 17:35
Ама чакай малко, защо си триеш ФБ, нали тя така ще помисли, че нямате шанс и ще си потърси друг. Прави промените постепенно, като не прекъсвате контакт. В крайна сметка тя не знае, че си решил да се промениш кардинално за нея и няма да знае, че трябва да чака. За мен е леко нелогично. Продължавайте да си пишете, ти започни с промените, пък когато се почувстваш готов - покани я да излезете. Нещата не стават веднага, трябват постоянство и усилия. П.п.: Пък на днешно време пълничките момчета са по-готини :P ;) Успех!
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: