Сигурно съм си изгубила ума

Сигурно съм си изгубила ума
Здравейте мили хора. Аз съм на 18 год., и живея в едно малко градче, където всички хора се познават. Имах връзка със съседа ми, в която всичко беше супер,но той реши да ме остави и това ме съсипа, защото го обичах много.

Той беше момчето по което тичах 2 години. Скъсахме и ми трябваше много време за да го преодолея.Все пак срещам го почти всеки ден, нали сме съседи. Имала съм преди това още две връзки, но те бяха по-кратки и не така силни.

Честно да ви кажа, до сега нито една от връзките ми не е била успешна. Уж всичко е наред до едно положение и всички свършват по един и същ начин.

Март месец тази година срещнах един мъж, братовчед на мой приятел. Той направо се влюби в мен. В началото се държах хладно, но после се предадох.

Още сме заедно, вече осем месеца. За мен проблемът е, че след случката с моя му нямам доверие. Все се мисля, че е с друга,все мисля къде ли е, с коя ли е.

Имам чувства към него и то много силни,обичам го, но страхът от сълзите не ме напуска и ме измъчва много. Както ви казах, аз съм от малък град.

За мое нещастие, майка ми го познава и няма добри впечатления от неговите тинейджърски години.

Знаете, всеки някога е вършил глупоси. И сега, майка ми забранява да излизам с него. Аз наистина го заобичах, защото той е прекрасен.

Никой до сега не се е държал така мило и така добре с мен. Каква да правя, вече и аз не знам. С него забравих болката.

Моля Ви, помогнете ми да реша какво трябва да направя. Обичам и майка ми, обичам и него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (28)

Изпрати
Тя май
Тя май
01.08.2015 15:49
Майко милаа какво ли ще стане когато родиш някой ден и случайно вземат та те зарежат?! Това ли са ти проблемите?? Опичайте си акъла деца!!!
0
1
валя
валя
12.03.2015 13:16
Радвай се на живота и следвай мечтите си.Майка ти ти мисли само доброто,но нали знаеш сама трябва да изживееш и изстрадаш мечтите си-от това се учи човек,живота е такъв-да ни дава уроците си и ние да се учим от тях.Успех и късмет мило момиче и бъди по-голям оптимист!
6
2
петя
петя
21.02.2015 20:00
уверявам те че майка ти не ти мисли лошото аз имах подобен проблем не ми даваха да излизам с момче сърдих се на мама ама след време разбрах ужасни неща за него и мама се оказа права за пореден пат когато човек е влюбен вижда нещата по друг начин довери се на майка си повярвай ми не ти мисли лошо
5
1
бубс
бубс
30.11.2014 14:53
Аз пък съм се убедил, че хората се променят външно, но вътрешно си остават същите. Трябва да е минал през голямо страдание за да се промени човек, но мисля в случая не е това.
Иначе като цяло е хубаво да слушаш майка си, все так тя може да вижда и 5-10г напред, а ти не можеш като си влюбена.
А истината е че не трябва да си пропиляваш живота, няма да усетиш кога ще станеш 30+, и тогава е по кофти.
Просто бъди открита и искрена и квото стане.

Моя съвет е да му споделиш проблема си, ако той те обича ще те разбере и подкрепи, ако не...още по добре за теб. Двама са заедно не само за хубавите неща.
Иначе ти препоръчвам и да потърсиш в интернет едни цитати на Петър Дънов - "няма престъпна любов". Много мъдрости има там и 100% ще намериш отговор на това дет те мъчи
4
1
Джорджия
Джорджия
25.11.2014 13:06
Майка ти просто иска да те предпази не ти мисли лошото... Седни поговори с нея и и обясни че трябва да се опариш за да се научиш.. Всеки лъже и наранява така сме устроени много често хората ни разочароват и ние претръпваме и когато дойде подходящия не можем да се доверим... Не знам дали това момче е подходящо за теб но ако не искаш да останеш разочарована не очаквай нищо от никого и не разкривай себе си на 100%
2
0
аз
аз
14.01.2014 21:41
КИУСПЕТО СИ Е КИУСПЕ.......:-сланце,радваи се живота,бади с този с които си заслужава-и се бори за него естественно.нисщо не идва даром,а и удоволствието от полуцхеното с труд е по голямо.....повчрваи ми-нчма ненаказано добро.......не бади кон с капаци ,но и не убиваи трапката....досадно е и ще загубиш.за добро или за зло-това е твоя живот,твоите радости,твоите неволи.учи се и йивеи с тях....и ако сега не ти е дал господ-то с времето ще станеш един разумен ,зрял човек.научил се от собствения си опит,не от писания тук наши.....имш сарце-ползваи го по предназначение....то не е само за циркулацията на кравта ти.....живеи твоч живот..не нашич или на маика си.......касмет,щастие и лубов ти желая от сарце.............
1
4
Галина
Галина
09.01.2014 09:17
Здравей, всеки човек е различен и мисли и постъпва различно, затова и ти трябва да се отнасяш различно с различните хора. Със сигурност не е лесно, но доверието се гради. Не бива да позволяваш на хора от миналото ти да съсипват бъдещето ти. Относно това, че майка ти забранява да се виждаш с "човека, който си заобичала" там вече ти си решаваш дали да я послушаш или да й се опълчиш. Нямаш достатъчно житейски опит и предполагам и финансово си зависима от родителите си, но трябва да се опиташ да видиш ситуацията от горе /знам, че е трудно/, да си вземеш своите решения. Опитай се да се видиш отстрани да си дадеш съвет на себе си, все едно си друг човек, така ще ти излезнат много решения какво да правиш. Незнам дали добре го обясних. Успех!
0
1
Кк
Кк
12.11.2013 01:13
Значи искам да започна с това, че си убиваш връзката като постоянно се съмняваш в момчето. Ти сама казваш, че е прекрасен, уникален и тн. Ето ти едно банално, но вярно изречение "Най-важното в една връзка е доверието!". Второ за майката ти. Аз съм малко по-голяма от теб, с две години (дамек не много), и майка ми има още мнение и влиание на мойте решениа. В момента аз съм с момчето което обичам повече от всичко, но тя е много против. Но! ти си вече жена! Имаш глава на раменете си и имаш право да обичаш когото си пожелаеш. Такаче, чуй майка ти какво има да ти каже, но следвай това което ти сметнеш за правилно. Все пак си е твоят живот нали ;) !!!

Айде успех
3
0
Мариана Пеева
Здравей!


Ще прочетеш много мнения, но запомни едно: ревността убива връзката. Желая ти успех в борбата със себе си, защото това е най-трудното от всички начинания - да се справиш със себе си. И още нещо: на човек насила и живота можеш да отнемеш, но насила нищо не можеш да ДАДЕШ. Бъди себе си, просто бъди себе си!
3
0
Ника
Ника
11.10.2013 10:28
Мила, да си влюбена е прекрасно!Не сравнявай новата си връзка с предишните !За съветите на майка ти какво да кажа тя ти мисли доброто ,аз самата имам две дъщери и се опитвам да им дам съвет но никога не налагам мнението си.Да те допускат грешки но така се учат.На мен самата също ми казваха ,че мъжът ми не е за мен ,че е по голям ,че е живял с други и т.н. но какво от това той е голямата ми любов и съм сигурна че и аз съм неговата .Така ,че не слушай никой освен сърцето си !Вярвай в любовта и няма значение кой какъв е бил важното е какъв е сега !
2
0

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: