Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Влюбена съм в шефа си

Влюбена съм в шефа си

Влюбена съм в шефа си
Здравейте на всички! Историята ми едва ли е нещо ново под слънцето, но имам нужда да споделя.

От доста време работя в една фирма, доволна сьм като цяло от работата си, от целия екип.

Ще карам по сьщество - от около три месеца се наложи да работя само с шефа си в офиса(по точно казано управителя на нашия отдел), интересен мъж е, симпатичен няма спор в това, но по принцип е прекалено задьлбочен в работата си.

Понякога сякаш не забелязва, че има други хора около него. И двамата сме необвьрзани. Разликата ни е малка-три години.

Та преди да започнат смените с него, всички колеги ме предупреждаваха и казваха да внимавам, тьй като бил постоянно сериозен, не говорел с тях(освен служебно), дьржал се грубо и т.н., но още на пьрвата седмица забелязах, че подобно нещо изобщо нямаше.

Даже напротив, дьржи се адски любезно и мило с мен, опитва се да си говори(не по служебните вьпроси), идва по рано в офиса, вечер остава до по - кьсно(а попринцип закьснява).

Често ми прави комплименти, редовно му засичам погледа, когато ме види се усмихва...и незнам какво да си мисля:

Дали има поне някаква малка симпатия кьм мен ? :x:
Ще съм благодарна на всеки, който реши да пише...

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Мери
Мери
10.10.2013 15:14
До коментара направен по-долу. Леле колко си злобен /или злобна/. Мила не обръщай внимание на тъпите коментари, тях ги правят само комплексирани глупаци. Не се чуди, покажи му че го харесваш, пък каквото излезе.
3
2
МК
МК
30.08.2013 21:28
Как пък не се влюби в подчинен, а? Вагинални кариеристки като теб винаги ще има. Ако е умен, ще те изчука и ще си останеш на същата позиция. Пожелавам ти го!
4
7
Галя
Галя
17.01.2014 13:13
Мили/а мой/я, бих искала да изразя мнение, че изобщо не съм съгласна с теб. Преди години се влюбих в моят шеф (беше мой бригадир). Честно казано много мой познати, колеги мислеха точно като теб, но с ръка на сърцето мога да кажа че изобщо не беше така. Той ме разбираше, подкрепяше с него се чувствах добре. Започнах връзка с него и така продължих 2 години с притеснения какво ще кажат хората за мен... Един случаен ден собственика на фирмата, в която работехме ме повика в офиса си да поговорим, аз честно казано бях ужасена,мислех че може би е разбрал за нашата връзка.... Той ми предложи да заема много важна позиция в друг град на база от успеха и борбеността в работата. И аз приех, това беше като сбъдната мечта за мен, и на практика аз станах чеф на чефа ми.... И ето 10 години по късно сме щастливо женени с две прекрасни деца. И никога не съм си помисляла да спя с него заради облаги, повишение и т.н.
4
0
Малчо
Малчо
10.01.2014 20:53
уфф колко си груб!!! Чак мен заболя!!!
3
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: