Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Имам проблем с майка ми

Имам проблем с майка ми

Имам проблем с майка ми
Здравейте скъпи приятели. Наричам ви приятели, защото искам да ви помоля за помощ, за да реша един важен за мене проблем.

Аз съм на 21 година. От както се помня, правя всичко за да угодя на хората около мен. Но в замяна не получавам желаното отношение.

Имам сериозен проблем с майка ми. Тя е много силна и властна жена. Винаги в живота си съм се съобразявала с нея и нейното мнение.

Съобразявам се с нея когато си купувам дрехи, когато си правя прическата. Всичко това започва да ме побърква.
Ситуацията с майка ми става непоносима.

Тя говори с мен само, ако трябва да ми направи забележка за нещо. Не одобрява факта, че не обичах бившия си приятел и се разделих с него. Какво да направя, не мога да се съобразявам с нея и в чувствата си.

Искам да променя нещата, но просто не знам какво да направя, че тя да започне да се гордее с мен. Може би вината е била моя като съм й позволила да играе такава роля в живота.

Не знам какъв е проблема и защо нещата се получиха така.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Страдалиа
Страдалиа
20.12.2015 19:29
На някои родители простотията им няма край ако желаеш може дами пишеш на личен
0
0
В
В
25.10.2015 14:44
Забравяш че дъщеря на тази властна майка.
Децата са родени да надминават родителите си.
Про
1
0
Dooo
Dooo
17.09.2013 12:00
С много разговори ще постигнеш резултати, но ще са малки... Най-сериозни резултати и твоето спокойствие ще постигнеш, когато започнеш и да действаш... да правиш нещатат, както ти ги искаш и харесваш, а не в името на това да й угаждаш и да постигнеш одобрението й. Родителите ни мисля доброто, убедена съм в това , но понякога не отчитат колко егоистично постъпват потъпквайки нашите лични чувства и убеждения.Пробвай да си по-самостоятелна в преценките и иборите си, макар че е много трудно и аз също адски трудно успявам да го постигам, обаче има ефект, когато е последователно и упорито, а не да се пречупваш на моменти. Успех!
0
0
Рада
Рада
20.03.2011 14:09
Само един разговор не стига да заличи години на натрупано напрежение помежду ви. Единственият изход е да спреш да чуваш какво ти казва, отвръщай ведро -да, а после прави каквото ти пожелаеш. След време тя ще се умори, а ако не го направи, тогава контактувай служебно с нея - само по празници. Изнеси се, покажи независимост. Може пък това да разтопи майчиното й сковано от лед сърце.
Успех.
0
0
----
----
16.10.2010 22:26
Ако майка ти наистина се държи така, то е само защото те обича и иска всичко да е наред. Въпреки, че и аз не удобрявам такова обсебващо държание към мен, може би един разговор с нея няма да дойде зле. Да й кажеш как се чувстваш, че искаш да бъдеш по-самостоятелна, защото в крайна сметка вече си на 21. Опитай да разговаряш с нея на тази тема. Пожелавам ти успех.
0
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка: