Много харесвам колежка, но има проблем

Много харесвам колежка, но има проблем
Здравейте! ! ! Аз съм мъж на 28 години. Преди няколко месеца започнах работа в нова фирма, където с е запознах с въпросната колежка. Тя е с 8 години по - голяма от мен. Страхотен човек е и е много красива жена. Проблема е, че тя е омъжена и има 2 деца. Съпругът и е 10 год по - голям от нея и са се омъжили защото е забременяла (по нейните думи). Казвала ми е, че ако може да се върне назад няма да се омъжи.

С нея говорим на всякакви и теми и имам усещането, че се отпуска пред мен. Много често говорим за гаджета, секс и др. подобни теми. Зная, че една жена усеща когато някой я харесва а и аз не се крия. Мисля, че и тя ме харесва, но не мога да определя по какъв начин. Чудя се дали да и кажа в прав текст, че не ми е безразлична или да чакам по категорични сигнали от нея. Какво да правя?

Коментари (2)

Изпрати
Звиран
Звиран
15.01.2016 18:31
Ти си толкова във френдзоуна, че нямам думи. Жената просто те намира за много добър слушател.
4
0
Пламена Младенова
Мисля, че щом положението е такова, трябва да действаш направо. Сега са празници, фирмени партита - използвай възможността. Може да я поканиш на кафе, но това ще е прекалено очевидно. Но, знае ли човек, може и да се получи. Смисъл, ясно е, че тя си търси някого, но надали самата тя е наясно до къде може да стигне. Подскажи и ти.
1
7

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: