Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Имам проблем с шефа

Имам проблем с шефа

Имам проблем с шефа
Пише ви едно момиче на 24 години. Работя в не много голяма фирма от една година. При постъпването ми всичко беше нормално. Колегите и шефът ми се отнасяха добре с мен.

Но от едно известно време настъпи напрежение в отношенията ми с шефа.Започна да търси и най-малкия повод за да ми се скара. А аз се старая и изпълнявам стриктно задълженията си.

Мисля, че съвестно върша работата си.
Изчезна чувството му за хумор, държи се грубичко. Това започва да ме принеснява. Директно не ме е обвинявал за нищо, но то се чувства когато се промени отношението към някой.

Питам се, дали в нещо не сгреших, но тогава би трябвало да ми посочи грешката, за да мога да се поправя. Не зная дали да поискам да разговарям с него и да го попитам директно, къде е проблема.

Или просто да изчакам времето да мине, с надежда, че нещата ще се оправят от самосебе си. Как да постъпя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
tachi
tachi
01.06.2015 20:47
Не се самозалъгвай,че нещата ще потръгнат.За да си наясно със ситуацията по добре проведи един разговор с шефати.Приемете като съвет .Не отлагай проблема.
0
1
Magi
Magi
20.08.2011 15:09
Дане би некой да ти иска местото или некоя добра "приятелка" да ти подкопава отношенията.
0
0
Сусамка
Сусамка
05.11.2010 15:41
Може би това лошо отношение е временно ? Може би има някакви лични проблеми и те се отразяват на настроението му, не знам. И според мен е добре да почакаш.
А може би по характер е такъв, но понеже преди си била нова, и се е стараел да не си показва рогата, или де да знам.
0
0
kati
kati
29.10.2010 16:41
Изчакай, не бързай, търпи защото не знаеш какво ще стане. В тази държава е много трудно да си намериш работа. Аз не съм в БГ вече 6 години и ми е добре. Това ми е съветът, да си мълчиш. Успех и се моли, ще се оправят нещата с молитва, сигурна съм.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: