Ezine.bg»Споделени Истории»Здраве»Имам проблеми със съня

Имам проблеми със съня

Имам проблеми със съня
Здравейте
От скоро имам проблеми със съня. . . около преди година ми се случи да преживея сънна парализа (написал съм статия за това), това е нещо ужасяващо от което тъкмо си бях отвлякъл вниманието и на скоро пак ми се случи. Случва ми се от това, че след като изгася тв-то и затворя очи, започвам да си мисля, за това чувства, как започват вибрациите по тялото ми, звуците и изведнъж сякаш наистина това се получава отново. . .

Вече мога да го контролирам, след като четох доста истории, знам как да го спра, но стигнеш ли до него, моментът наистина е плашещ, напоследък става, защото не съм достатъчно уморен и трудно заспивам, а дори и 5 минути въртене в леглото са достатъчни случайно мисълта ми да се изкриви на там, опитвам се да мисля за други неща, но просто не става, последните дни какво ли не съм си мислил, но не мога да си помогна. . .

Веднъж след като заспя, нямам проблеми, но зора е в началото. Направо си е истинско мъчение това, напоследък спя през деня, след като се прибера от училище, а почивните дни, понякога към 7 8 заспивам и към 10 11 ставам, това вечерта. Може би това ми е грешката, нямам чак такава нужда за сън и не заспивам толкова бързо колкото трябва. . . знам, че всичко това се дължи на психично ниво, но просто като си легна не мога да мисля за други неща.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Вяра
Вяра
24.01.2014 02:59
За нищо! Изглеждаш свестен тип и мисля, че заслужаваш само хубави неща да ти се случват занапред и ти го пожелавам. :)
1
0
Димитър
Димитър
26.01.2014 02:18
Благодаря ти пак.Всеки човек заслужава да му се случват хубави неща :)
0
0
Вяра
Вяра
19.01.2014 19:13
И аз имам проблеми със съня. Но аз се будя през нощта от разни кошмари всяка нощ, което е по-трудно за контролиране. Щом трудно заспиваш, гледай вечер да правиш повече дейности, които да те изморят, за да заспиш по-лесно. Поне това действа при някои хора. Не мисли за онова, което се е случило в миналото, а вярвай, че в настоящето те очакват само хубави мигове. Успехи желая! :)
1
0
Димитър
Димитър
20.01.2014 00:02
Благодаря ти,малък положителен коментар от който имах нужда,драго ми е :)
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: