Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Майка ми иска да ни напусне

Майка ми иска да ни напусне

Майка ми иска да ни напусне
Искам да споделя с някого моята болка. Аз съм на 12 години. Моята майка иска да ни напусне и да заживее нов живот. Вярно е, че не се разберат с баща ми.

У дома има чести скандали и разправии. Но аз какво мога да направя ? Нищо не зависи от мен. А обичам и мама и тате и не искам да живеем разделено.

Сигурно имат сериозна причина за раздялата, не знам, на мен не ми казват нищо. Но обстановката в къщи е лоша. Какво да направя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
малена
малена
05.10.2014 10:55
Да ти е хрумвало , че и тя е човек и иска да се отнасят с нея като такъв. Майка ти си е майка, за винаги. И в къщи винаги се караха. Само, че за разлика от теб и преди и сега обвинявам моята, че не го напусна докато бяхме малки, а изчака да пораснем.
1
0
мими
мими
14.09.2013 14:12
какво да ти кажа на 20 години съм но нашите винаги са се карали за глупусти а аз и до ден днешен седя и плача няма смисъл не ги мисли и не се ядосвай
0
0
МК
МК
31.08.2013 11:10
Ако ви напусне, вече нямаш майка! Ще има кой да те отгледа, но в бъдеще не я търси и никога не прощавай!
0
4
маги
маги
14.07.2011 19:37
Мило дете, трябва да направиш едно сериозно изказване към майка ти и баща ти :Кажи им, че е крайно време да се разберат и да спрат със скандалите, защото не можеш да издържаш вече. Знам, че си малка, но трябва рано да порастнеш. Кажи на майка си, че в никакъв случай не желаеш друг баща в семейството си, не искаш да бъдеш дете на разведени родители. Когато те е раждала би трябвало да мисли, че ще трябва да ти осигури истински дом. Кажи и на баща ти същото, трябва да чуете и моето мнение им, кажи уж сте големи хора, а нямате разсъдливост на зрели хора, как не се засрамите ? Дори да ти се накарат, със сигурност ще се замислят над думите ти. Непременно трябва да поискаш помощ от баби и дядовци. Разкажи им, че родителите ти не мислят за твоето бъдеще. Успех бонбонче.
0
0
Elena
Elena
04.06.2011 18:38
Миличка, понякога просто се налага хората да се разделят. Ти сама казваш, че сигурно има сериозна причина мама и татко да се разделят. Ако е така, няма много какво до се направи. Аз също съм израсла в разведено семейство и знам как се чувстваш сега. Наистина е кофти, но като виждаш непрекъснатите скандали и най - вече като пораснеш, ще разбереш, че може би така е било най - добре. Не се отчайвай, до развод може и да не се стигне, но за всеки случай бъди подготвена.
2
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: