Какво да направя

Какво да направя
Здравейте!
Аз съм момиче, на 15 и обожавам музиката. Искам да се занимавам с музика като професия, но нашите естествено имат други планове.

Вече дори се чудя дали си заслужава да мечтая, след като и в България няма как да стана певица искам да пея в чужбина.

Чувала съм за някакъв клуб за изгряващи млади звезди, нещо такова и ако има такива клубове, в които мога да пея, ще ми кажете ли кои са ?

Или да се запиша на Мюзик Айдъл догодина, ако го има де, или какво да правя ? Много искам да пея, знам, че няма как това да ми е професия, но искам поне да изпълня мечтата си.

Знам, че е детска и глупава, но вече от 6 години го искам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Звиран
Звиран
03.08.2016 16:08
Глупости. Защо да не може да ти е професия? Недей да слушаш разни кисели дъртаци. Всичко може.
0
0
Meaningful
Meaningful
06.10.2013 16:23
Стани вокалистка на някоя група.. Така ще имаш участия по разни концерти, а и с група е 100 пъти по-яко да пееш отколкото с инструментал. Не ги слушай родителите ти засега, а си гледай и си уреждай живота :)) А и ако пееш в група и сте достатъчно добри, ще се прочуете и ще започнат да ви плащат за концерти и т.н. Само не се отказвай :)
0
0
@
@
25.09.2013 23:38
Не се отказвай, не прави тази грешка. И аз искам с това да се занимавам, но съм доста по-голяма от теб на години. Късно го реших, но сега въпреки годините не мисля да се отказвам. И моите родители в началото не гледаха сериозно на мечтите ми, а сега, след толкова години ме подкрепят повече от всякога. И аз така да им угодя, понеже искаха да уча нещо сериозно и да имам сигурна работа, завърших две висши образования и... Ами не можах да си намеря работа по нито едното от тях. Сега правя първите си стъпки в музиката и да ти кажа, повече успех имам май в това, отколкото в "сериозната" работа, макар че съм само ресторантска певица. На някои хора им се струва недопустимо това за човек с две висши, но отдавна спря да ми пука за хората. Особено след като и най-добрата ми приятелка ме изостави защото реших да следвам мечтата си. А ти си на 15, ехеее, докато стигнеш моите години ще си перфектна. Даже и да учиш друго, може да ходиш на уроци или да се запишеш в някой хор. Успех:)
0
0
Пенка Танурева
Пенка Танурева
29.08.2013 15:38
Мило дете, съветвам те просто да следваш мечтите си!
0
0
анонимчетУ
анонимчетУ
10.11.2012 19:12
и аз искам да ходя в Япония, да изуча всичко за нея и пр... не изоставяй мечтата си и не забравяй ако я следваш може да намериш сродна душа (при мен донякъде става)
0
0
Neli
Neli
03.11.2010 09:31
Не толкова, но колкото в по-голям град си, толкова повече възможности. Аз бих те посъветвала да се бориш за мечтата си, и в същото време да не разочароваш родителите си. Завърши с добър успех, кандидатствай където мислиш, че и на теб и на родителите ти ще ви бъде добре, но през тези всичките години не оставяй музиката. Потърси в фейсбук Мария Илиева - тя набира млади таланти. А аз лично съм се запалила по писането на текстове на песни, за това знам какво е. Дори и на тази възраст да не намериш някой, не се предавай, има още много време и според мен тепърва ти можеш да започнеш да успяваш.
0
0
mariii
mariii
02.11.2010 16:54
От София - това има ли значение ?
0
0
Нели
Нели
02.11.2010 10:48
Ти от къде си ?
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: