Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да направя първата крачка

Как да направя първата крачка

Как да направя първата крачка
Здравейте. На 18 съм и моята история е малко тъжна. единствената връзка която имах беше с момиче което е на 270 км от мен, дори не се бяхме виждали, но я обичах ужасно много а с течение на времето и тя ме заобича бяхме "заедно" около година и половина, постоянно мислех за нея, тя ме обичаше по слабо. но имаше нещо.

Всичко ми харесваше, но 1 ден усетих че чувствата просто са изчезнали, поговорихме по скайпа както си му е реда и реших да я отрежа, но и тя се промени с времето в началото беше душица, а след време, към края на "връзката" ни ако мога така да я нарека, беше много нервна, карахме се за най-малките неща, не ми обръщаше много внимание, просто не беше същата с която се бях запознал преди 2 години и половина. . . и я премахнах от всякъде, тя искаше да си останем приятели, но аз нямах такова намерение и това стана преди 4 месеца някъде.

Преживях го леко, от време на време си мисля, за това но знам, че е просто минало и е писано било да стане и така да свърши. Но това не е основната история. . . Не съм правил още секс, но не ми и пука, нямам намерение да правя секс просто за кеф, искам да има наистина чувства, иначе къде е смисъла драги ми читатели?

Живеем в един болен и брутален свят, където всеки гледа да направи повече бройки, а от другата страна на пола всяка го прави за да я забележат, за внимание. . . тъжно, наистина. Харесвам си една приятелка, познаваме се от 6 или 7 години може би, учили сме в 1 училище, по-малка е от мен с 3 години. Тя е единственото момиче с което съм имал незабравими мигове и я обичам ужасно много. . не само като приятел-това разбрах напоследък.

Много е красива и сладка, перфектна е, всяко момче от сайта би казал че му е симпатична, но аз. . не съм най-готиния, не съм и грозен, бих казал че съм просто незабележима личност сред хората, боли ме като го казвам, но този сайт е за това, признавам си го, но и не правя никакви глупостти за да привличам внимание, имам си няколко приятели, които винаги ме разбират и знам на кой да се доверя за еди каква си ситуация .

Чудя се дали да предложа на това момиче, което вече от 2 години може би се върти в главата и а да се наканя и дойде 1 пич и за 2 седмици я врътна и станаха гаджета. . ходеха 1 седмица де, какво постижение а, спрямо мен реална връзка и толкова не съм имал но въпреки това съм свикнал да съм щастливо момче .

Тя си пада по едно момче от нашата компания и имаха връзка, но той я нарани ужасно много и скъсаха, напоследък отново се заиграва с нея, тя се дърпа, но на моменти си личи че няма нищо против от флиртовете му, боли ме като ги гледам, а аз да съм на неговото място. . хах някак не ми отива. . . чудя се дали да не поговорим на 4 очи и да и кажа какво ми е на сърцето, но ме е страх, страх от това да не си развалим прекрасното приятелство, но пък от друга страна сърцето ми ще изкочи от ярост като я видя с друго момче. . . искам я за мене, но не знам как ще реагира, на много момичета и момчета съм помагал със съвети и са ми благодарни хората, имам чувството че съм пратен от бога да помагам на хората, но не и да си помогна на мен, когато аз трябва постъпя някак в някаква ситуация се стъписвам. . . нямам никакъв опит.

Мислил съм си да тръгна с едно друго момиче, което просто ми допадаше, не беше лоша и мислех ей така за да придобия малко опит, а тя не беше лоша, мислеше добре, даже на 2/3 пъти бягахме от къщите си за да се срещахме през ноща да си говорим на 1 пейка, но само до там, говорихме си. . . дори не я потупах по рамото, пък камоли да я прегърна. . . и накрая тъкмо бях събрал смелост да и предложа (Така щях да игнорирам чувството за най-добрата ми приятелка и всичко щеше да е по мед и масло) и някакъв си в 8 клас се заигра с нея и хоп станаха гадженца и батко ви Аполоо с пръс в устата.

Каква идилия, не за първи път ми се случваше това-прекаленото изчакване и сам си го набутвах да ме е яд. Приятели ще съм доволен ако ми дадете някакъв съвет, много ми е нужен и знам че историята ми беше дълга, но исках да преразкажа тийн живота си на кратко. . . и продължавам с цялото си нахалство да пиша , но мисля, че е важно да го спомена. . . не пуша, мразя тези неща, пия съвсем малко и то само по повод, над тези неща съм отдавна, искам да живея за истинското, за сладките и истински моменти, като по филмите. . . да звучи тъпо, но просто съм си такъв, не искам да съм с тая и оная, искам да съм с нея и да усетя всяка една емоция 1000 пъти по-хубаво.

Това е историята ми, ще се радвам ако ми отговорите, помогнете по някакъв начин, да направя някаква крачка, искам, но не знам как. Не знам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Светослав
Светослав
28.06.2015 01:11
Здравей приятелче!!! Не си сам от тази порода.
Казвам ти го от личен опит аз съм на 31 вече. Пропилях 2-3 абсолютно същите възможности като теб, едната от които също по скайп. Оказа се, че заради моето немърливо отношение сам съм се прецакал. Вярват или не хората животът все пак си е един вид лотария. Предполагам си чел това някъде "През какво да преминеш решава съдбата но как да преминеш избираш ти" По един или друг начин представи си, че шансът ти е 50 на 50 ако се престрашаваш винаги имаш вероятност за успех ако ли не неуспехът ти е 100%. Също като теб и аз охлабих вниманието и интересът вместо да се взема в ръце и да отида при нея това беше преди 4 години. Ако бях се престрашил може би сега щях да живея и работя в Париж с нея, тъй като тя работи там. Моят съвет е почувстваш ли нещо действай не чакай много. Животът ти предлага възможности от теб се иска само да се протегнеш и да опиташ да вземеш това което желае сърцето ти. Не се отказвай от този идеал повярвай ми. Относно секса да ме извинят женкарчетата но много ми се иска да вкусят от истинския такъв от този когато има силни чувства и емоции, когато я гледаш в очите и сякаш и предаваш цялата си енергия, този секс в който тялото просто следва вълната и съзнанието ти е заето да се наслаждава на това че си с НЕЯ всичко останало е допълнително физическо удоволствие. Не спирай, не се отказвай и действай навреме. Успех и много щастие и любов ти пожелавам. Надявам се и ти да вкусиш от истинския живот, от тези мънички на пръв поглед неща които ни определят като хора. Надявам се скоро да се похвалиш :) успех!!!


Ако някой иска да си общуваме по темата ще оставя e-mail
0
0
Вилияна
Вилияна
03.05.2014 22:04
1.Според мен, приключи с връзките по скайп, фейс и т.н - няма никакъв смисъл,а и усещането е различно!Виждам, че си романтик, следователно предпочиташ да усетиш топлите й устни или как пулса й се учестява,вместо това:":*"!
2.Говори с най-добрата си приятелка и й кажи какво чувстваш!От скромния опит,който имам,знам, че колкото повече криеш и мълчиш,толкова повече боли!Излезте някой ден,кажи й как стоят нещата,а ако наистина ти е най-добра приятелка няма да те изостави!
3.Да, за мъжете секса се е превърнал във фикс идея и всички трупат бройки.Лично аз се съгласявам с теб и решението ти да го направиш с любов,защото ако и момичето те обича - няма да има проблем с това!
4.Радвам се, че все още има свестни набори - определено се бях отчаяла и искам да те поздравя за това,което си написал! Успех и всичко най-добро!
0
0
ккк
ккк
21.12.2013 15:19
Действай не се оглеждай.
0
0
ви
ви
03.12.2013 10:13
Една връзка се гради от двама. Ето какво е станало: Вначалото ти си и обръщал внимание и тя е била щастлива и е правила и теб щастлив. В края ти си спрял да и обръщаш внимание защото тя вече е спечелена и не представлява интерес тя се е изнервила и е престанала да те прави щастлив. В Последствие: Край на взаимоотношенията!.

Извод: Когато започнеш да обръщаш същото внимание както към себе си така и към другия. Тогава ще имаш стабилна и истинска връзка.
1
0
Димитър
Димитър
03.12.2013 01:03
Замислял съм се тук да ти кажа,тва с праскането не е лоша идея,пък и време е вече,даже закъснях,а и приятелите ми ме надъхват,уреждат..но просто аз не искам,добър мъжки съвет ми даде,Благодаря :) А иначе с приятелката,как да ти кажа,опитвал съм се да бъда по горещ с нея и тогава тя започва да гледа беземоционално към мен,сякаш не е при мен духом,държи се странно и си намира причини,а на моменти ми показва че ме харесва,гушка ме без причина,обърква ме страшно много,а ние сме си приятели с екстри ако мога така да кажа :D Като си тръгваме обикновенно събота вечер,чат пат се целуваме за лека нощ,но тия целувки ги усещам като приятелски и тя ги иска и вярвам,че и тя ги усеща така,страшно съм объркан с цялата ситуация...
0
2
Жоро
Жоро
03.12.2013 00:48
Виж пич тва с чакането на удобен момент за предложение е най-тъпото възможно нещо ( от личен опит ти го казвам) Ако ще става нещо , то ще стане независимо от момента . По въпроса с добрата ти приятелка намери начин да разбереш тя дали изпитва нещо повече към теб без да си разкриваш картите , защото ако отидеш и и признаеш всичко най-много да стане по-студена към теб или по лошото да те игнорира от живота си . За секса обаче не съм на твоето мнение хубаво го чакаш със специалната ама си седиш без опит и сигурно ще искаш да задоволиш приятелката си но липсата на опит може да ти изигре лоша шега ако ме разбираш , така че праскай си от време на време да си седиш във форма . Късмет и успех дано съм помогнал
П.С И аз като тебе помагам на всички освен на себе си :) Не си сам :D :D
1
1
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
02.12.2013 21:19
Еми отпусни се. :) Не става както по филмите (отначалото всичко е готино и яко, но после нещата се прецакват). Ще дойде и твоя звезден час, нещата просто се случват, не е нужно да го плануваш и обмисляш, защото в повечето случаи тогава не се случва нищо :))))
Та значи: като си харесаш мадама, бъди откровен и й го кажи, недей да си мълчиш и да увърташ, че ей го на! По-смелите ти отмъкват девойките :D
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: