Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Да направя ли първата крачка

Да направя ли първата крачка

Да направя ли първата крачка
Здравейте, искам да споделя проблема си и ако може да ми дадете съвет. Харесвам едно момче страшно много . Но не знам да му кажа ли или да си замълча.

Аз съм на 18 години а той на 23 , нямаме голяма разлика , а и да имахме не ми пука . Почти съм сигурна че и той ме харесва . Съседи сме даже и се познава ме от малки , той си пада малко откачен(в добрия смисъл) не ми пречи дори ме кефи тази негова черта, готино момче е просто е идеален.

Но семейството ми не го харесва много, защото когато се ядоса откача, а те дори не знаят че аз го харесвам . И така не знам да му кажа ли че го харесвам или да го оставя той да направи първата крачка ? ? ? ?
Благодаря ! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Алекс
Алекс
12.11.2014 15:32
Не няма смисъл да чакаш повече. По-добре му кажи. В днешно време и момичетата могат да правят първата крачка. Като момчетата са толкова заспали, някой трябва да ги събуди. Обаче, не е много нормално да се ядосва и да откача. Опитай се да поговориш с него и да му помогнеш да се промени и да не бъде толкова агресивен. Пък и като се промени и родителите ти ще започнат да го харесват. И всичко ще се оправи! Успех!
1
0
Ушмифка
Ушмифка
18.08.2014 11:09
"Но семейството ми не го харесва много, защото когато се ядоса откача".. Имай много на ум спрямо това, че като се ядоса и откача. Това не е много нормално, попринцип. Иначе мисля, че няма проблем да направиш първата крачка, но ако става много агресивен когато е ядосан.. Това може да ти създаде адски много ядове и неприятности, ако самото момче не се научи да се контролира. Дано да греша и момчето да не е такова, но мой съвет е да имаш едно на ум, задължително. Поздрави.
4
0
Митака
Митака
18.08.2014 01:10
Ооооо давай кажи му, момчетата знаеш ли какви заплеси сме ако не ни го кажеш направоооо ще има да лапаме мухите, по добре направо :)
7
0
Ралица
Ралица
17.08.2014 03:02
ем дай му някой малки знаци но не прибързвай.щом се знаете от деца а той не е направил нищо,можебине изпитва същото към теб.успех и всичко най-хубаво
3
1
Александра Василева
Не чакай,понеже понякога си оставаме само с чакането :)
6
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: