Големи проблеми....

Големи проблеми....
Здравейте. Ще ви разкажа историята, за която имам нужда от съвети и помощ.

От пети клас имам най-добра приятелка, името и е Татяна. По това време имах и други приятелки, които не я харесваха, тъй като тя беше дошла от друг клас. Татяна също си имаше други приятели.

В шести клас тя седна до едно момиче, което цял живот ми е правило гадости, без да имам вина. Казва се Антония. Аз отначалото не очаквах, че те двете ще станат приятелки.

Както и да е, в края на годината имахме екскурзия и Татяна беше в една стая с Антония и в автобуса с едно друго момиче, което се казва Симона. Аз не бях точно в плана и.

И така, в седми клас ние с Татяна седнахме заедно, но Антония беше пред нас. Симона беше далеч от нас. На края на нас с Татяна ни писна от Антония и изработихме план да я изоставим и да не говорим повече с нея.

Трябваше да го изпълним на 23 декември тази година. Само че Татяна взела, че казала на Симона и тя ни се разсърди, че ще правим такова нещо срещу Антония.

Тя ни беше сърдита тъй като според това, което тя каза Антония е добър човек и че е имала 11 год. време да я опознае и знае,че не е лоша.

А Антония през цялото време, през което сме били в един клас, вечно ме е обиждала, подигравала ми се е, вземала ми нещата и още много неща, за които точно сега не се сещам.Тя се държи зле и с нас с Татяна, въпреки че ни смята за свои най-добри приятелки. :x:

По-късно говорих със Симона и питах дали би ни изоставила заради Антония и тя каза "да". Питах я и дали ако аз бях на мястото на Антония, тя щеше да ме защитава толкова много и тя каза " не знам", което в повечето случаи значи " не".

След това се сдобрихме и не се караме сега, но аз разбрах, че Симона, която ми беше една от най-добрите приятелки, никога не ме е харесвала и уважавала първо като човек, а после като приятелка.

Явно за нея е по-важна Антония, която не и обръща никакво внимание, само защото се познават от край време.

Сега съм много объркана. Искам да знам как да продължа и дали да изпълним плана си срещу Антония. Казвам ви, хора, не издържам всеки ден това момиче да ми надува главата и да ме обижда и то без причина.

Моля ви, дайте ми съвет как да се справя с нея и каква е според вас Симона.

Моля ви, пишете коментари, имам нужда от помощ. Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
елена
елена
30.01.2012 20:31
Ох,анонимен, що не си траеш?Не стига, че нападаш момичето в съновник, а сега и тук ли?
Еми мисля, че просто ви е страх да се отървете от хората, които ви пречат.Не се страхувайте, а ценете малките неща в живота си. :) Успех!!!!
0
0
анонимен
анонимен
28.01.2012 16:47
Омг...Брейй голяма работа.Хората умират,разделят,става катастрофи а ти за едната работа търсиш съвет ук
1
0
...
...
23.12.2011 20:23
Това,което правите го правят малките деца!Съберете се,седнете някъде и си поговорете за всичко от-до.Това е единственият начин.Да ви имам проблемите >.> ...
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: