Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Голям проблем със съучениците

Голям проблем със съучениците

Голям проблем със съучениците
Здравейте, имам проблеми в класа. . . Преди около 5 месеца с най-добрата (ще я наричам П. ) ми приятелка се скарахме защото споделих на една приятелка( ще я наричам М. ), че има проблеми. М. разказа на всички от класа. Тази П се събра с кифлите и стана по-харесвана. А аз си останах от нормалните. Лошото обаче е, че много от момчетата и момичетата застанаха на тяхна страна.

Аз тогава отсъствах 1 седмица и всичко утихна. Да обаче на свети валентин пак се възобновиха нещата. Понеже аз се сближих с едни момчета от другия клас. Всички почнаха да говорят, че сме се харесвали че съм тръгнала с тях. Оставих ги да си говорят каквото искат. Отдалечихме се задаради тях. Обаче те помнят това и написаха валентинки от мое име. И аз има казах (на момчетата), че ако получат валентинки от мое име не са реални. И те казаха на М че съм казала, че са пращали всички от мое име, а аз казах че само няколко човека. И тогава пак се карахме най-много с П. Пак утихнаха нещата. От първата интрига нещата уш поотихнаха само че нещата ни постоянно ни бяха на земята, стъпкани. . .

И днес аз не бях на училище, но днес едно момиче от компанията (делиме се на компании кифли, яки, яки тела, и нормалните яки)(ние сме нормалните яки) са и скъсали чанти и класната ни е гадна и тя е казала че е единичен случаи а мен ме посиниха два пъти по окото и слепоочието. И тази на която са и скъсали чанатата(ще я наричам Л) викна майка си и сестра си и пак се обновиха проблемите.

Всички казват че от мен е тръгнало всичко. А всъщност тръгна от едно "тихо" момиче тръгва всичко ВИНАГИ! ! ! И следващата седмица има педагогически съвет. . . И има вероятност да се местя в друг клас. . . Моля ви помогнете ми не знам какво да правия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
-
-
23.03.2015 21:53
Първо (и го казвам не за да те обидя)тази история звучи малко като тийнейджърските американски филми. Да нормално е да сте на групички, защото всеки е с интереса си, но проблема е там, че много се задълбочавате с тези интриги и не си гледате ученическите години. С нищо не си помагате като ги правите тези неща. И от една страна може да се каже, че е започнало от теб, защото щом ти е споделено нещо не би трябвало да излиза от устата ти освен ако приятелката ти не е била на ясно какво казваш и на кого. Вината е в теб, а това, че е решила да стане една от "кифлите" си е нейно решение и мисля, че от това разбираш какви приятелки сте били щом ти при първа възможност говориш на когото не трябва и след това тя , защото дори не си прави труда да ти прости.
3
0
Съветник
Съветник
18.03.2015 09:49
Ходиш на училище, за да учиш, а не да участваш в групи и да се правиш на "яка"! Освен, че си ужасно зле с правописа, не можеш и да се изразяваш. Години, години, безвъзвратно изгубени в училище зад гърба ти... Жалко!
5
0
усмивка
усмивка
11.03.2015 16:46
Ходи на училище, защото грамотността ти е нулева! Проблемът ти е, че имаш голяма уста и не можеш да пазиш споделени тайни. Научи се да общуваш само със стойностни хора, които не биха те предали. Колкото по-скоро го направиш, толкова по-малко ще патиш. Успех!
8
2
Ема
Ема
06.03.2015 22:27
Пълни двуличници и лицемери. Не се занимавай с тях. Само им падаш на нивото :)
5
2

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: