Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Знае, че го харесвам, а аз не искам да го знае

Знае, че го харесвам, а аз не искам да го знае

Знае, че го харесвам, а аз не искам да го знае
Здравейте. Искам да споделя нещо което не ми се беше случвало до този момент и ми трябва съвет. Аз съм на 19, а харесвам момче на 17. Познавам го от доста време.

Много е сладък, сигурна съм, че няма момиче в нашият град, което да не го харесва. Преди седмица случайно реших да разгледам facebook му. И определено видяното ми хареса. Добавих го и в skype.

Започнахме да си пишем съвсем общи неща. И от дума на дума му понамекнах, че го харесвам. Което може би беше грешка. Минаха се няколко дни и се събрахме компания в един наш общт приятел.

Въпросното момче доста пъти му звъня и го канеше да се присъедини към нас. Той най - накрая се съгласи и дойде с ясната представа, че този наш приятел го вика заради мен.

Всичко беше ОК, дори останахме на саме в една стая. Нищо особено не се случи, просто защото аз самата не обичам секса за една нощ, а и знам, че има чувства към друго момиче и не исках да го обърквам.

Дори не се опитах и да го целуна просто си говерехме. След това всички се прибрахме и на другият ден той си отиде в града, в който живее по принцип.

През изминалите дни си писахме в skype, но от днес реших да спра просто защото мисля, че няма смисъл въпреки, че другата седмица и аз отивам в неговият град, защото ще уча там.

И така моля ви, дайте ми съвет по какъв начин да постъпя, че да предизвикам интерес. Искам да спре да си мисли, че го харесвам, защото така ще съм по интересна за самият него.

Но не искам да прекъсвам всякаква връзка с него защото така може и да забрави, че съществувам. А много ми допадна като човек да оставим външността на страна. И го искам, а не знам какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
яна
яна
09.11.2012 23:42
Имам същия проблем просто се дръж може би малко по - грубо понякога покажи му че искаш да сте само приятели само в началото , а после всичко ще си се нареди . :)
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: