Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Изпускам го, а не знам какво да правя

Изпускам го, а не знам какво да правя

Изпускам го, а не знам какво да правя
Здравейте. . . преди може би 1 седмица писах тук заради родителите на приятеля ми и сега също искам да Ви споделя някои неща и ако някой се е сблъсквал със същото нека ми даде съвет. . .
Скоро майка му реши да замине за Англия тъй като една нейна приятелка намерила добре заплатена работа и ако всичко върви добре ще замине след 1 месец може би. . .

Проблема е там, че ние с приятеля ми сме говорили по тази тема и бяхме решили да завършим университети и всичко и тогава може да се насочим някъде в чужбина, но ето, че майка му реши да замине за Англия и постоянно напира и той да замине с нея, защото заплащането било добро и т. н. . .

Той казва, че след тия изпити, които предстоят може да замине има желание, а до преди 1 седмица казваше, че без мен никъде няма да ходи ще чака ще учи и т. н. . . Къде е проблема приятели? Имали ли сте такъв проблем или не знам как да го нарека. . .

Моля дайте ми някакъв съвет. . Какво да направя, какво да кажа. . или в мен ли е проблема ?
Защо майка му прави така сякаш се опитва да го отдалечи от мен, въпреки университета му ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
21.02.2017 16:21
Най-добре поговори открито с това момче. Нали все пак сте двойка и би трябвало първо с него да споделяш съмненията си. Не се страхувай от отговора, защото е по-добре да си наясно.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
10.01.2017 12:39
Ама вие не си ли говорите. За всичко това можеш да попиташ и него. Много по-лесно е. Няма как да гадаем. Може да не те обича, а може и да иска да събере пари за двама ви. Вариантите са милиони. Майка му може и да те харесва, но все пак той е детето ѝ и тя иска най-доброто за него.
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: