Той не знае какво иска

Той не знае какво иска
Странно, имам чувство, че съм единствената, която казва това, което мисли. Никога не съжалявам за нещо, което съм казала, защото за мен всяка дума има свое собствено значение.

Може би това ме прави решителна, дори и повече. Само един човек ме е карал да съжалявам за това, което съм казала или дори почувствала

Но моят проблем е с момче, което за разлика от мен е нерешително. Поддържахме контакт, даже излязохме веднъж. И аз се влюбих в него. Ето, казах го...или по-скоро го написах, но за първи път го признавам.

Това момче ме побърка с изречението "аз не знам какво искам". Това достигна до мен по-скоро като "ти не си достатъчно добра за мен".

Той изглежда добре, и е забавен. Не е като останалите - пиещи, пушещи чалгари. И следователно привлича много други момичета - не е проблем за мене, не съм ревнива, но просто изведнъж прекратихме всякакъв контакт.

И сега ми се налага да му гледам лицето всеки ден, защото сме една смяна. Опитах се да преустановя увлечението в приятелство, но разговорите ми с него са по-скоро едностранни, разпити.

Не мога да откъсна мислите си, дори и с други момчета! :Х

Проблемът може би е, че аз съм прекалено находчива, но трябва ли да съжалявам, че когато искам нещо, не ме е страх да си го взема? Омръзнаха ми нерешителни и капризни момчета!

Знам, че грешката сигурно е в моето отношение, но все пак може ли да ми дадете съвет поне как да го забравя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.06.2019 12:16
Няма грешка в твоето отношение - любовта не се подчинява на правила, когато я ИМА. В този случай, очевидно любов от негова страна няма, а и най-вероятно той просто още не е съзрял за сериозна връзка и затова се държи нерешително.
Щом искаш съвет - остави на времето да отнесе тази история в миналото. Просто дай шанс на нови емоции да влязат в живота ти, отдръпни се от това момче, той ще ти донесе само разочарования.
0
0
sirma
sirma
29.01.2012 20:59
след като си толкова решителна, направи последен опит, като му кажеш, че искаш да сте заедно. Ако ли не, просто преориентирай решителността си към някой др. "Забравянето" на някого при всеки става по различен начин. Някои се обгръщат с приятни емоции, други се отдават на бурен нощен живот, трети с години не могат да се оттърсят от влюбването си. Ако не искаш да си от последните, просто си кажи, че няма смисъл да влагаш нищо, там където не си желана и няма смисъл.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: