Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Не знам какво да правя...мисля,че още го обичам

Не знам какво да правя...мисля,че още го обичам

Не знам какво да правя...мисля,че още го обичам
Здравейте!

Доста съм объркана...така..моята история започна на 21 ноември 2012. Започнах да си пиша с едно момче, което тогава не беше в България. В.(така да го наречем) тогава беше на 19, а аз на 16. Пишехме си всеки ден...с часове, на различни теми.. много си допаднахме..и така 2 месеца, докато той не се върна и не излязохме на среща..

Всичко беше страхотно, страшно мил е, чаровен, внимателен, опитен..момче мечта...чувахме се веднага след като се разделим..пишехме си смс-и..ходехме на кино, ходехме до близките градове с колата му.

Прекарахме много време заедно ..всичко беше страхотно..и така след няколко срещи, той ме целуна и всичко стана още по-страхотно..сякаш сънувах. Всичко беше прекрасно 2 седмици, докато не ми съобщи, че ще заминава отново..за 2 месеца..отначало беше много скептичен относно връзката ни, защото бяхме заедно от скоро и казваше, че няма да успеем, но аз го убедих..и не се разделихме.

Два месеца си пишехме, чувахме се по скайп.. След това се върна, излязох тайно от нас вечерта, за да може да се видим...имах нужда да го чувам много често,а преди не беше така...2-3 пъти на ден ми стигаше + това че се виждахме..но след като се върна нещо се беше променило..бях се влюбила в него..имах нужда да го прегръщам и целувам постоянно..но сякаш при него не беше така, не правеше нещата, които правеше за мен преди да замине...не ми отделяше толкова време, сякаш не бях на първо място, дори не бях и на второ...усещах го, но не исках да си го призная..защото се бях влюбила в него за двата месеца, в които го нямаше...

1 седмица след като се беше върнал ми съобщи, че най-вероятно пак ще заминава..този път не знае за колко време..пита ме дали искам да се разделим, аз естествено казах, че не искам...той също каза,че иска да сме заедно, но започна да се държи странно, не се виждахме често...чувахме се през час, два, но просто не беше същото...един ден ми каза, че иска да се разделим.. просто не се получавало, не било като преди.. разстоянието било развалило нещата...съгласих се(нямах избор, егото ми не позволяваше да кажа друго..).

Една седмица след като се разделихме той замина..нито си пишехме, нито се чувахме. Реших да му пиша, за да види че ми пука за него, защото, когато се разделяхме се държах доста хладнокръвно..и така..писах му, нямахме какво да си кажем..спряхме да общуваме съвсем, докато една вечер към 1:30 не ми писа "здравей, тук ли си?" ..цялата изтръпнах,какво ли не ми мина през главата..отговорих му, но той не ми писа повече.

Дълго време мислих какво да направя, какво ли е искал? Реших да му пиша и аз късно вечер...да види какво е...писахме си доста и толкова, повече не ми писа. След около 2 месеца беше рожденния ми ден (бях разбрала, че се е върнал в България) и той ми писа, за да ми честити, заприказвахме се и доста до късно вечерта си писахме.. чатът ни завърши с думите "лягам, утре ще ти пиша." .. много ме озадачи това УТРЕ ЩЕ ТИ ПИША...не ми писа на другия ден...чак след 2 дни..и така, на следващия ден пак ми писа..и на по-следващия..понякога водим супер безмислени чатове, само с емотикони и стикери, но пак е приятно.

Реших следващия път аз да му пиша, за да му покажа, че имам интерес..и така..не знам защо го прави. Дали още има чувства? Знам, че никога не е писал пръв на бивша, не общува много много с бившите си приятелки..само тази преди мен го търси по-често и той се дразнеше..поне аз с такова впечатление съм останала...не знам какво да правя..понякога вечер искам да му напиша, че ми липсва..и,че искам да се видим, но ако ми е писал просто така?..ще изглеждам много глупава в очите му, а не искам.

Моля ви, кажете ми какво да правя..постоянно се сещам за хубавите моменти, които сме имали, за хубавите му думи, искам пак да съм с него, но не знам той какво иска. Благодаря ви!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
aqna96
aqna96
12.09.2013 00:33
благодаря на всички!писах му ..Елиен,прав/а си!нямало е смисъл,отговора му беше достатъчен,за да разбера,че явно не знае какво иска..не знам защо ми е писал,но явно не е било,защото съм му липсвала..както и да е,научих си урока!
0
0
Elien
Elien
08.09.2013 00:58
Няма смисъл да го питаш, щом до сега нищо не се е променило, няма и за в бъдеще да се промени..това са безсмислени игрички.Ще те нарани още повече,не си блъскай главата.Аз се сблъсках със същата история..спри да му пишеш, след това само ще си покаже :) това си е мой съвет не си длъжна да го правиш естествено :)
Успех :)
0
0
kerri
kerri
31.08.2013 16:16
А аз трябваше да стана чак на 24 , за да ми се случи такова нещо ....едно ще ти кажа , не се обвинявай че не му разкриваш чувствата си , ако човека отсреща не те предразполага да го направиш , проблема не е в твоята здържаност , а в неговото поведение.В същото положение съм и вече се уморих , просто намери сили и го попитай защо се държи така , дава ти "трохи" а после се отдръпва .
Успех !!!
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
31.08.2013 12:41
Няма за какво да стоиш в неведение - когато дойде по скайп или там където си чатите, направо го питай! Без недомлъчки, неказани думи и клишета!
Успех! :)
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: