Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Харесвам момиче, което си има приятел

Харесвам момиче, което си има приятел

Харесвам момиче, което си има приятел
Запознах се с едно красиво момиче наскоро, спомена че има приятел. Излизахме всяка вечер заедно с нея и още едно момиче, аз и въпросното момиче бяхме всеки ден заедно, на плаж, обядвахме, вечер излизахме. На петия ден пак излязохме аз и тя и я поканих на вечеря мина прекрасно, почерпих я нямам много опит с момичетата пък и осъзнавах че си има приятел, изпратих я до тях, не сме имали физически контакт.

Но по погледа и мога да кажа че беше емоционално развълнувана а аз не действах. На другия ден тя беше съвсем различна, не и се говореше не ме и поглеждаше, пак излизахме заедно но вече държанието и беше друго, незнам дали заради мен, или заради приятеля и, а аз вече бях много хлътнал по нея, не се виждахме за известно време след което пак имахме възможност да сме заедно но поведението и беше отдръпнато.

Вече не издържах и и казах какво изпитвам към нея, тя се изненада малко и ми каза ще скаса с приятеля и, но иска да остане сама, имала си проблеми и не можела да допуска никой в живота си сега. Отогава се видяхме два пъти за малко, защото тя трябваше да си тръгва разделихме се и оттогава не сме се виждали, а живеем в един град.

Звънях и няколко пъти да се видим, но тя все е заета, само аз търся контакт с нея, май и досаждам. Мисля че е още с приятеля ѝ. Не знам какво да правя става все по тежко, да я потърся отново или да се отдръпна колкото и да ми е трудно и да чакам да скъса с приятеля ѝ, не знам как да я спечеля.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Георги
Георги
23.11.2013 16:56
Благодаря за отговорите.Ще и дам време.
0
0
Боряна
Боряна
21.11.2013 00:56
Може би тя има нужда от време, за да осъзнае напълно какво иска и от какво има нужда. Понякога момичетата сме много объркани що се отнася до чувствата ни спрямо някого. Това, че си има или си е имала приятел, не означава, че ти нямаш шанс. Бъди мил с нея, показвай ѝ, че я харесваш, но и наистина не се натрапвай :)
Не се отказвай, но ѝ дай малко време :)
2
0
Жоро
Жоро
20.11.2013 17:13
Виж брато не се отказвай лесно но не бъди натрапчив и настоятелен :) Напомняй и от време на време за теб и не прекъсвай контакта може само да разредите вижданията . Понякога мацките имат нужда да останат сами и ако успееш да издържиш да даваш без да получаваш , след време може да си награден или предаден . Избора е твой - предаваш се и никога не разбираш как е щяло да бъде или се бориш до край и накрая или печелиш или губиш :)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: