Грешен ли съм

Грешен ли съм
Здравейте !

Няма да казвам кой сам защото ме е страх .На 19 години сам и ми е много трудно да узная какъв сам .Страх ме е от истината много и незнам какво да правя .Живота ми се обърна на .....след като разбрах че съм хомосексуален ...Запознах се с едно момче което вече сме заедно от 1 месец на връх нова година бяхме заедно правихме див луд ii мнoгoо страстен секс много се харесахме и двамата сега постоянно си звъним пишем i т.н.т Имал сам и предишни връзки само за секс но сега не е същото

.Щом ми звънне ми се подкосяват краката почвам да треперя ...незнам какво се нарича това .Но най-много ме е страх от това да кажа на моите родители че съм такъв !СТРАХ МЕ ! ДАЛИ ЩЕ МЕ ПРИЕМАТ?ДАЛИ ЩЕ МЕ ИЗСЛУШАТ ?Брат ми е пълен хомофоб ?!Една вечер изтърси една тъпотия (поредната)дайте ми някои педал да го намушкам с ножа 30 пъти !?Бях потресен ,исках да му изкрещя хайде давай аз съм такъв трябва ли да ме убиеш !?

Незнам как биха го приели,баща ми е с 2 инфаркта надали би го приел .Искам да споделя на приятелите си ,да споделя за това какъв сам немога вече да се крия зад маската на нормалния .Искам да живея добре да имам свои живот а не чужд !Искам да бъда себе си !НО НЕ МОГА Занимавам се с музика .

И това би било потресаващо за кариерата ми .Кажете ми как да живея какво да направя все още не се чувствам готов писна ми да се депресирам да мисля за ....Страх ме е от истината и знам чe много ще ме боли!Надявам се поне вие да ме разберете.

Само ваш Тропчо
:cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
//
//
01.06.2015 14:35
Аз също смятам,че трябва да се махнеш от България.Няма да получиш разбиране тук.Обществото ни не е дорасло за такова нещо.От това което пишеш разбирам,че не бива и семейството ти да научава.Просто се махни от тук.Успех.
0
0
Ла Му
Ла Му
30.05.2015 09:58
Здравей приятелю разбира се че не си грешен, а от теб зависи да бъдеш и благословен В дългата си еволюция като third dimesnional consciousness много пъти сме както мъже така и жени . Човешкото същество като цялостна единица е както мъжко така и женско. Това че сме се родили мъже или жени в този живот не означава че не сме били противоположния пол и то много пъти. Ние познаваме сексуалната енергия в цялостност - ида и пингала протичат всеки един момент през телата ни.Затова не бива да съдим гейове, лесбиййки и т.н. защото те са като всяко едно човешко същество. Просто при т.наречените "нормални хора " Егото подтиска изживяването и протичането на противоположната енергия и така едни се изживяват като мъжкари или фатални жени. Искам да ти споделя, че докато не балансираме мъжкото и женското начало не бихме постигнали абсолютно нищо в този живот. Така .наречените " обратни " са много по сензитивни хора от масата населяваща тази планета.Търсещи начини за духовно израстване те се впускат в хомосекс. връзки с надеждата че ще натрупат опитност чрез нови изживявания. И за съжаление един ден остават силно разочаровани защото попадат в света на Мая .
Да кажем и няколко думи за оргона или сексуалната енергия. Или да тръгнем от там каква е разликата между материята и енергията – никаква. И двете са една и съща идея на твореца , която тръгва от центъра с голяма скорост и честота и колкото повече се разширява забавя трептението си и в един момент почти спира и създава материалня свят. Просто материалния свят е уплътнена енергия , която е забавила вибрацията си. В същото време сексуалната енергия е най близка до физическите ни тела , защото е на границата на материалня свят. Тя е най грубата от всички енергии и затова я усещаме най-лесно. В същото време по горните йерархии като ангелските, архангелските, херувимските и т.н не я използват и усещат. Та с други думи телата ни работят най лесно със секс. Енергия . Дори и най неукия човек знае как да я използва. Истинския майстор обаче е превръща в съзидание , а неукия в хаос. Говоря т и всичко това за да провокирам спомените ти и да си спомниш кой си и защо си тук и да не бъдеш като страничен наблюдател в лодка на водовъртежа на сексуалната енергия. Освен това колкото повече пропадаш в Маяа на хомосексуалния живот толкова повече се откъсваш от източника и ставаш поредния генератор захранващ егрегора на Гей съзнанието, а това е път наникъде.
Мога още много да ти говоря, но не знам дали има смисъл бъди жив и здрав и не забравяй откъде си дошъл и защо, защото живота не е това което е .
Поздрави от разказвача Ла Му
0
0
ния парижанката
ния парижанката
06.01.2014 22:27
Тропчо,махни се от Бг.Дори в съседна Гърция да отидеш,пак ще ти е по-леко да" Се Намериш".Нищо няма толкова неприемливо-ти харесвсш мъже.Не е ли по-важното че имаш чувството,че отваряш сърцето си,за друго Човешко същество...В България няма да те разберат-ще те одушат,ще те стъпчат!ХоратА се борят за парчето хляб,да оцелеят-един през друг минават и се тъпчат,като в пъклен казан.Всичко товс само от мизерия и...глад!Какви чувства,какво по-различно разбиране и приемане очакваш??? Махай се ,иди в чужбина-намери Себе си,добий сила и самоувереност,пък тогава се върни и се докажи и тук.Успех
0
0
живота е по хубав от смърта
живота е по хубав от смърта
06.01.2014 20:52
Тука става въпрос за греха а не за някакво хоби това е сериозен въпрос който засяга всички
0
0
МК
МК
31.08.2013 10:44
Че да си педал ще ти помогне в музикалната кариера. :Р Надали е необходимо да изброявам, във всички жанрове е пълно.
Сега история от моя живот: един приятел се оказа гей и след няколкомесечна епопея, през която казваше на всички от компанията един по един (аз бях от първите, та гледах как се развива), се оказа, че никой няма нищо против и всеки го приема такъв, какъвто е. Дори по-отявлените хомофоби. Та за приятелството това не е пречка. Нали няма да ги оправиш, докато спят, какво ги интересува по какво си падаш. Смело напред и успех!

П.П. И не забравяй: сексуалността ти те определя като гей, но постъпките ти те правят педераст. Важно е какъв си, а не с какви си лягаш.
0
0
Сиси
Сиси
11.01.2013 14:35
Не може цял живот да живееш двойнствен живот. Няма нищо лошо в това, че си различен, важното е да си щастлив и обичан :) Не се притеснявай от мнението на околните - живей пълноценно своя собствен живот. Единствено внимавай с болния си баща, най-добре започни да подготвяш постепенно семейството си преди да им съобщиш новината.
1
0
Престан
Престан
10.01.2013 08:40
Още по-добре! :)
0
0
Tropcho
Tropcho
09.01.2013 23:51
Искам да се махна от бг да бъда аз!
0
0
Престан
Престан
09.01.2013 23:05
Здравей..искам да ти кажа,че в това да си хомосексуален няма нищо срамно...аз бях на 10,когато разбрах,че не съм като другите..сега съм на 19 и все още родителите ми ме отбягват...Няма нужда да се криеш просто трябва да поговориш с някой от семейството си..даже според мен пробвай да го споделиш с майка си...и ако не е като моята да те изрита би те разбрала..Не си сам...и е никакъв случай не си грешен!!!
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: