Да го напусна ли

Да го напусна ли
Здравейте. Ще бъда много откровена с вас, читателите на сайта. Някои може би ще ме обвинят, но искам да споделя това,което ме тормози. А и трябва да взема важно решение в моя живот.

На 37 години съм и съм семейна от 15 години. Отношенията ни в къщи са що годе нормални. Скуката и еднообразието ни е завладяло като повечето семейни хора.

Преди няколко месеца започнах връзка с друг мъж. Мислех си, че ще е мимолетна и ще приключи бързо. Но нещата се задълбочиха и аз се чувствам много добре с този човек.

Трябва ли да разваля семейството си, а това ще стане, ако призная на съпруга ми или да продължа тайствената си връзка и да оставя на времето развитието на нещата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Джулс
Джулс
10.09.2013 16:28
На мнение съм, че трябва да си останеш със мъжа. Все пак сте градили общ живот 15 години, а новата ти връзка не се знае колко ще продължи за в бъдеще.
0
0
......
......
13.02.2011 17:44
Здравейте. С това, което ще напиша искам да помогна на някой млади жени, които са на кръстопът и трябва да вземат възможно най-правилното решение и да не провалят живота си като мен.

Имах добро семейство, съпруг, дете, хубав дом и бях на 40 години. Едно дяволче обаче влезе в главата ми и реших да започна връзка с друг мъж. И там всичко беше много романтично и красиво.

След година реших, че това е мъжът на живота ми и се разведох. Бързо и без много да мисля. Детето вече беше на 16 години и каза, че ще остане с баща си. Аз глупачката бях доволна от това. Имах свобода и любим мъж до себе си. Тогава бях убедена, че животът ми сега започва.

Но мъжът, заради който загърбих всичко след година се хвана с по-млада жена. И така, аз се озовах на улицата и съвсем сама, без ничия подкрепа. Ето вече четири години се боря с живота. Безкрайно съжалявам, за всичко, което направих.

Мили млади жени, не правете моята грешка. Семейният живот е един голям компромис с всичко. Бъдете търпеливи и не вземайте прибързани решения. Много мислете преди да предприемате важни крачки в живота си.
5
0
Д.Иванова
Д.Иванова
01.02.2011 16:07
Здравей. Не разбрах, дали имате деца и ако имате, то трябва да решите кое е най - добро за тях. Една извънбрачна връзка едва ли заслужава да се развали едно семейство, оцеляло 15 години.
0
0
ina siderova
ina siderova
30.01.2011 22:41
Здравей. Аз съм женена отскоро, заедно сме от 5 години и имаме дете на 2. Но от скоро и аз мисля така. За сега изчакай и говори с другия мъж. Виж какви са му плановете за бъдещето с теб. Дали ще те подкрепя, ако си разведена. Прецени дали е надежден. Ако е, се вземете. Ако не, не му се надявай и чао. Късмет.
0
0
Ася
Ася
30.01.2011 22:25
Здравей. Мисля, че трябва да останеш със съпруга си, колкото и да те е завъртяла тази връзка с този тайнствен мъж трябва да приключи.
0
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: