Имам всичко, а съм нещастна....

Имам всичко, а съм нещастна....
Снимка: ezine.bg
Здравейте,сигурно всички си имате проблеми...и всеки си мисли че неговия проблем е най-тежкият...Е да ви разкажа и аз моя..

На 24 съм. Омъжена съм от почти 4 години. Имам прекрасно детенце и съпруг. Живеем на Морето. Имаме страхотен апартамент, имаме си коли, имаме си всичко, не сме лишени от нищо. С две думи имаме си абсолютно всичко ( не искам да ме разбирате погрешно, не се хваля).

Та.....почвам отначало. Когато срещнах моя съпруг който е на 32 сега, много си го харесвах.. после го обикнах много...понеже имаме разлика в годинките.. Той винаги се отнася към като че ли съм малка. Глези ме, гледа си ме много добре. Но, не мога да кажа че го обичам до полуда или ми е най голямата любов....

Разбираме се....по точно разбирахме се....4 години не бях работила...вече детето тръгна на градина и почнах да работя това лято...и почнах много да излизам...по заведения и по дискотеки.....а моя съпруг все изморен и не му се излиза от вкъщи.....все съм с приятелки.

Гледам си и детето, Но не мога да накарам съпруга ми да ми удиса на акъла. Боже аз ли не съм добре,аз ли не оценявам какво имам. Не съм от тези момичета който обожават домашното огнище. Но и съпруга ми е скучен вече и не знам какво да правя. Даже не знам какво искам.

Дали искам да си водя някаква свободен живот или да се отдам на семейството ми където ми е скучно с съпруга ми. Усещам как правя грешка след грешка ....и аз не знам. Моля ви кажете ми вашето мнение.даже ме критикувайте ...да дойда на себе си...

Рейтинг

4
Общо 12 гласували
5 4
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (163)

Изпрати
liliannikky
liliannikky
03.01.2018 23:00
Казвам се Лилиан Н. Това е много радостен ден от живота ми поради помощта, която ми даде, като ми помогна да върна бившия си съпруг обратно с магията и любовта си. аз бях женен за 6 години и беше толкова ужасно, защото съпругът ми наистина ме изневеряваше и търсеше развод, но когато се натъкнах на имейл на в интернет за това как той е помогнал на толкова много хора да си върнат обратно и помагат да се установи връзка. и да накарате хората да бъдат щастливи в отношенията си. обясних моето положение на него и после търсех неговата помощ, но до най-голямата ми изненада той ми каза, че той ще ми помогне с моя случай и тук аз празнувам, защото моят съпруг се е променил напълно за добро. Той винаги иска да бъде от мен и не може да направи нищо без моя подарък. аз наистина се радвам на брака ми, какво голямо празнуване. аз ще продължа да свидетелствам в интернет, защото д-р Сягуру наистина е истински калибър. НИЕ НУЖДАТЕ ПОМОГНЕТЕ ПОВЕЧЕ ДОКУМЕНТАЦИЯ ДОКТОР САГУРУ СЕГА ПО МЕЖДУНАРОДНО ВРЕМЕ: drsagurusolutions@ или whatsapp +2349037545183 Той е единственият отговор на проблема ви и ви накара да се чувствате щастливи във вашите отношения.
1 ЛЮБОВ СПЕЛ
2 ВЗ
3 ПЛОДОВЕ НА ЖЕНАТА
4 ПРОМОЦИЯ СПЕЛ
5 ЗАЩИТА ЗА ЗАЩИТА
6 БИЗНЕС СПЕЛ
7 ДОБЪР РАБОТА СПЕЛ
8 LOTTERY SPELL и COURT CASE SPELL.
0
0
Ирина
Ирина
04.08.2016 23:30
Не е голямата любов на живота ти, но си се омъжила за него. Защо? За пари, нали? За да си "имаш всичко". Ами... живей си сега с всичкото и си налягай парцалите. Човекът е скучен, щото бачка. Най-добре почни да учиш нещо, да работиш, стани доброволец в Червен кръст, в старчески дом, направи нещо полезно в живота си. Или поне се грижи за детето си. Скучно ти било! Кое не е скучно? Курвалъкът ли? На теб проблемът ти е, че си консуматор! Престани да консумираш и почни да произвеждаш и да даваш! Избий си от главата, че някой ти е длъжен с нещо - мъжът ти, детето ти, родителите ти, приятелките, светът. Никой нищо не ти дължи! Напротив, ти дължиш на света. Гравирай си го в гладкия мозък и почни за разнообразие да мислиш и за друг, освен за себе си.
7
2
коко
коко
20.04.2016 10:18
На 32 съм и винаги съм бил на мбение, че нетрябва да се бърза с брак деца и т.н. Голямата грешка е, че много хора бързат. На 20 женени с деца. Та дете гледа ли дете. Изпускат най-хубавите моменти в живота,а после мрънкат и се чудят какво да правят. Та ти вече си го направила. Налягай си парцалките и се грежи за детето и мъжа си. Не си разваляи семейството заради дискотеки и кръчми. Живота не е само ядене,пиене и купони.
12
2
maikati
maikati
21.12.2015 14:32
Ковра
5
5
Все тая
Все тая
23.10.2015 14:50
Там ти е проблема и на теб и на всички останали...Кой по дяволите ви бие по главата да се омъжвате на по 20год?!?! Нормално да ти се живее и ще ти се живее,поне не проваляйте живота на детенцето...
17
0
Nqkoq
Nqkoq
26.09.2015 21:33
Offf da ti imam problemite:-(((
12
3
Кънева
Кънева
01.09.2015 17:57
На 24 години съм имам две прекрасни момичета едното е на 4и1/2 другата на 2 мъжът ми е с 10 години по голям от мен заедно сме от осем години, не живеем в ухолство и винаги има проблеми..но жената е тази която трябва да потдържа семейното огнище и да дава стимул на човека до нея , да го подкрепя във всичко и така нататък.Май почнах да навлизам много но на кратко : в едно семейство винаги има сезони - та тези сезони отми ават сменят се мила моя имаш време за всичко и на мен ми се излиза тъй като не успях да го правя сега ми е терсене ходя на работа гледам децата и се геижа за ъюта вкъщи.Щом сме почнали да градим нещо трябва да го довършим живота е пред нас
12
5
Къневаааа
Къневаааа
24.07.2016 21:16
Много си неграмотна, Кънева!Недей да пишеш по форумите, адски се излагаш, мойто момиче!
7
4