Медиум ли съм

Медиум ли съм
Здравейте ! Случват ми се някакви неща в главата , които ме плашат. Мисля си за нещо и веднага го виждам! Например сега си теглих едно приложение на телефона, което имаше една странна снимка.

Минути след като го изтеглих, гледах предаване по една телевизия и показаха същата снимка! ? ? Миналата седмица отидох до тоалетната и си мислех как Лейди Гага се казва Стефани в реалния живот, че не искала псевдонима и да бъде Стефани, защото звучало като каша.

В този момент се сетих за певицата Гуен Стефани. Щом излязох от тоалетната пуснах телевизора и какво да видя? ? Клип на певицата Гуен Стефани , която далеч не е актуална сега. Преди пак 1 седмица пътувам в колата с тати и мама и сменяме радио станциите. Никоя песен не ми допадна и казах на тати каква песен искам да чуя. След 2 секунди попаднахме на станция на която гърмеше песента , която исках да чуя :О . Леле майко.

Всеки ден ми се случват такива неща. Преди 5 дни си мислех някакви фантазии ( напълно нереални картини) и като пуснах телевизора видях една реклама по същия начин по който съм си я представяла ! Ще кажете , че може да съм я видяла несъзнателно , но не! Никога не я бях виждала. . . . всеки ден имам по 10 такива случки. . . . какво е това страх ме ПОМОЩ ! ! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
La Mu
La Mu
09.08.2015 21:29
Не се страхувай , най вероятно си кристално дете. Шестата раса тръгва от нашите земи - това са хора със силициеви триизмерни тела и четвъртоизмерно съзнание, което прави тези работи които описваш. Но внимавай да не се възгордееш или да използваш способностите си за користни цели,няма да те плаша каква е отплатата ти за това. АКо искаш пиши ми на и ще ти изпратя литература по темата.
0
0
Eli
Eli
09.01.2014 04:19
Мисли си как печелиш от тотото и пусни тото :)
0
0
Мери
Мери
03.12.2013 11:03
На мен също много често ми се случват подобни неща, но имам и сънища, които се случват, понякога мисля за някого и той ме търси или да помисля за нещо и човекът до мен го прави без да съм го казала. Като искам за нещо силно и мисля за него, то се случва. Не са внушения, но не мисля, че има общо с медиумите :))
0
0
Razlichna
Razlichna
30.10.2013 23:52
Сега направо се натъжавам като го чета това. Защото през студентските си години аз бях същата и ми се е случвало най-вече с песни, а и с някои случки да познавам. Сега ще обясня защо се натъжавам- защото тогва съм била редовна студентка (не работеща), с малко учене и много свободно време, цялото време на света и можех да правя каквото си поискам и да мисля за каквото си поискам. И сега като сравня своите преживявания с други такива и като анализирам нещата стигам до извода, че ежедневието така ни ограбва, че не можем напълно да развием истинския си потенциал, а той е огромен. Просто всички подобни истории, които съм чела, са се случвали предимно с ученици или студенти, после сякаш хората биват завладяни повече от битови неща и дори да са имали такава дарба, са я загубили. За себе си не мога да кажа, че съм изгубила тази способност, но вече не е като едно време- особено пък за песни по радиото... Сега се проявява по-рядко, но пък за по-важни неща,които за съжаление не мога да споделя тук. Та, мисълта ми е, че това е нормално за възрастта ти, с времето може да се развие, а може и да изчезне.
0
0
Pixie
Pixie
25.10.2013 13:08
Това е нормални неща, на мен също ми се е случвало, например, снощи слушах радио и много исках да пуснат две песни, които много харесвам в момента, и познах, след 10 мин. ги пуснаха една след друга. Невероятно !
0
0
Ема
Ема
24.10.2013 23:18
Спокойно и аз съм така...съвсем нормално е, помисля си нещо и някой до мен го каже. Сънувам си следващият ден какво се случва и се случва. Напълно същите неща и то по 1000 пъти на ден :)))
0
0
Свински
Свински
23.10.2013 15:08
Джей Лено цял живот чака следната статия във вестниците:
"Медиум печели лотарията"...
1
0
к
к
23.10.2013 13:24
не си
2
0
Jess
Jess
23.10.2013 12:22
По-развита фантазия и съвпадения! :p
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: