Знам, че ме харесва, но не ми говори

Знам, че ме харесва, но не ми говори
Здеавейте,

Вчера видях това момче дето харесвам и той също твърди, че и той ме харесва, но снощи бях седнала с моята приятелка и неговите приятели седнаха при нас и той дойде после.

Но нищо не ми каза, а по-предишния ден един от приятелите му ми каза да отида да го видя, но аз казах, че не мога и просто не знам да ли за това ми се сърди
Дайте ми някакъв съвет какво да правя. . . . . . . . . . . . .

Коментари (2)

Изпрати
WTF!
WTF!
04.09.2013 12:59
Ами ако го харесваш действай. Не слушай Катка,че момчета били лигави. Аз лично мога да ти кажа,че е важно да е виден интереса и от момичето към момчето, а не само момчето да търси начини да комуникира с нея. Така,че и ти си дай зор , излезте, говорете , забавлявайте се. Не се нацупвай ако той не ти обръща внимание понеже това може да е ход от негова страна да види дали прояваваш интерес. Ако ти действаш сега той ти е вързан в кърпа както се казва.;)
И изобщо не слушай такива мнение като на Катка - от там идват големите проблеми с жените,защото вместо да показват интерес си мълчат като пукали и изпускат шансовете си, понеже и ние имаме граница на търпението.
0
0
Катка
Катка
03.09.2013 18:48
Здравей. Мога от личен опит да ти кажа, че момчетата са много лигави и лесно се разсърдват за подобни глупости. Най-лесният начин да разбереш дали се сърди за това е да го накараш да поговорите за това и за всичко, което се случва между вас. Ако не иска да говорите, обърни му гръб и се направи на много сърдита. Изчакай го да те потърси, ако не го направи, не си заслужава.
0
0

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: