Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Знам, че ме харесва, но не ми говори

Знам, че ме харесва, но не ми говори

Знам, че ме харесва, но не ми говори
Здеавейте,

Вчера видях това момче дето харесвам и той също твърди, че и той ме харесва, но снощи бях седнала с моята приятелка и неговите приятели седнаха при нас и той дойде после.

Но нищо не ми каза, а по-предишния ден един от приятелите му ми каза да отида да го видя, но аз казах, че не мога и просто не знам да ли за това ми се сърди
Дайте ми някакъв съвет какво да правя. . . . . . . . . . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
WTF!
WTF!
04.09.2013 12:59
Ами ако го харесваш действай. Не слушай Катка,че момчета били лигави. Аз лично мога да ти кажа,че е важно да е виден интереса и от момичето към момчето, а не само момчето да търси начини да комуникира с нея. Така,че и ти си дай зор , излезте, говорете , забавлявайте се. Не се нацупвай ако той не ти обръща внимание понеже това може да е ход от негова страна да види дали прояваваш интерес. Ако ти действаш сега той ти е вързан в кърпа както се казва.;)
И изобщо не слушай такива мнение като на Катка - от там идват големите проблеми с жените,защото вместо да показват интерес си мълчат като пукали и изпускат шансовете си, понеже и ние имаме граница на търпението.
0
0
Катка
Катка
03.09.2013 18:48
Здравей. Мога от личен опит да ти кажа, че момчетата са много лигави и лесно се разсърдват за подобни глупости. Най-лесният начин да разбереш дали се сърди за това е да го накараш да поговорите за това и за всичко, което се случва между вас. Ако не иска да говорите, обърни му гръб и се направи на много сърдита. Изчакай го да те потърси, ако не го направи, не си заслужава.
0
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: