Знам, че ме лъже

Знам, че ме лъже
Здравейте. За някои моята история ще прозвучи банално, но за мене е сериозен проблем. Семейна съм от 10 години. На ясно съм, че може би вече всички чувства между мен и съпруга ми са се изпарили,но съм ужасена от неговото безочие.

Искрено вярвах, че с годините ще остане поне някакво уважение между нас. Но явно, нищо не е останало.

Разбрах от приятели, че е започнал някаква връзка.Разговарях с него и той ми заяви, че иска да го оставя да изживее историята си. Представяте ли си какво мъжко нахалство и безочие.

Дали да не си взема детето и да си замина, пък той да прави каквото ще, да си изживява любовните истории и да чака самотните си старини. Бясна съм. Но дали в яда си не прибързвам с решението си ? Объркана и наранена съм.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
майка
майка
14.02.2015 05:05
Не си хаби годините,от личен опит ти казвам.Спасявай се,започнал ли е веднъж няма спиране,спасявай се докато си млада и да си подредиш живота
2
0
Ifffka
Ifffka
16.09.2013 20:07
Моят съвет е че нито една жена не заслужава такова държание, смятам че поне за това, че се грижиш за него и детето трябва да има едно уважение към теб . Ако не си сигурна успокой се и помисли хубаво така щастлива ли си и искаш ли да живееш с този човек и грубиянското му държание... Успех :))
3
0
сусамка
сусамка
05.04.2011 11:17
Докато ти се наумуваш дали не избързваш, твоичкият изобщо не се замисля, ами действа. Какво чакаш! Дрехите в сака, детето за ръка и беж да ви няма. Дори не си длъжна да му се обясняваш къде, кога, защо и прочие.
2
0
Абигейл
Абигейл
30.03.2011 04:56
Просто събери смелост и започни да мислиш и за себе си. Веднъж започне ли се, няма край с тези изневери. Не съм съгласна с тъпите порядки да търпим заради децата. Те един ден поемат пътя си, а ти ще осъзнеш, че живота е минал в тревоги и напразно давани шансове. Ако е наложително поговорете още веднъж цивилизовано и си тръгни точно така, цивилизовано и тихо с думите, които той ти е казал. Не е лесно да се направи такава крачка, но все пак по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Пожелавам ти сили и късмет за да се изправиш пред едно такова предизвикателство след 10 години брак. Не е лесно, но и не е невъзможно, както се казва, козовете са в твоите ръце. Бъди щастлива.
2
0
Krasimira Petkova Dimitro
Какво правиш с този човек? Той дори уважение е изгубил към теб! Според мен няма какво толкова да му мислиш. Докога ще му позволяваш да те тъпче?
0
0
Бриджит
Бриджит
28.03.2011 12:16
Всичко тече - идва и си отива, всичко се променя, в живота няма статични и 100% сигурни неща, има кръговрат и постоянни промени. Така за съжаление е и с любовта. И всеки човек сам ще трябва да решава, дали да си тръгне, след като вече любовта си е отишла в дадена връзка, или да остане поради други причини и да се мъчи и да е нещастен за винаги. Аз лично мисля, че е по-добре една връзка да се приключи, когато вече има само непрязън един към друг и любовта си е отишла. Насила можеш да накараш някого да плати нещо, но да те обича и да се държи добре с тебе - не.
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: