ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Обичам я, а те ме третира като брат

Обичам я, а те ме третира като брат

Обичам я, а те ме третира като брат
Преди година се запознах с едно момиче. Тя е по-малка от мен с 8 г. В началото имах просто влечение към нея. . . Мислех си, че всичко, ще бъде само единия секс и нищо повече. Добре но с времето започнах да изпитвам чувства към нея и така цели 6 м. След това се скарахме, вече даже не помня и точната причина, след което тя тръгна с едно момче, което беше с 6 г. по-голям от нея.

Бяха заедно около 3 м. само, защото той беше студент в нашия град и завърши, след което се разделиха, а тя осъзна че той просто се е бил възползвал от нея. Мина известно време и отношенията ни се възобновиха пак, в смисъл започнахме по-редовно да се виждаме и даже да правим отново секс.

Но се оказа, че още преди това се е запознала с момче от столицата, който е на нейната възраст и си пада романтик и писател. След време се оказа, че двамата изпитват чувства един към друг, но тя продължава да спи с мен. Знае за моите чувства към нея, че са истински, силни и идват дълбоко от душата и сърцето ми, знае че винаги и по всяко време може да разчита на мен.

Също така съм и казвал, че след като завърши догодина средното си образование, съм готов да я последвам където и да било стига тя да ме иска. НО! Едно голямо но. . . . След последните ни разговори на тази тема тя ми каза, че ме чувства като брат, че не желае заради едната ни връзка, след време да си развалим приятелството, че приятелството и с мен е много по-ценно от каквито и да било чувства.

После ми каза, че няма как да ми отговори на чувствата и че от това и е ставало гадно. Вече се чудя какво да правя. Може би, ще кажете, че отстрани изглеждам смешно и като просяк, но моментите с нея колкото и кратки да са те, ме правят истински щастлив.

Усещам просто, че тя е липсващото парче от моя пъзел, парчето, което ме допълва напълно. Ако може дайте съвет, пък дано да огрее най-после слънце и на моята нива. . .
П. С. Забравих да кажа, аз съм на 26г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Ирма Великова
Ирма Великова
20.03.2014 01:08
Не те обича, но и не иска да те нарани...,, просто приятел"!-след като сте били интимни, може ли да станете обикновени приятели?! Приеми положението-няма тръпка към теб!-и си търси късмета-не си затривай живота...
2
0
NetSpider
NetSpider
15.09.2013 22:33
Благодаря за казаните думи от Вас... Решил съм догодина да замина за чужбина. Знам, че там няма да ми е никак лесно, и че това едва ли ще спомогне много, да я забравя, но поне това, че съм далеко от нея, ще ми помогне малко или много. Дано някой ден, стига да не е късно, да осъзнае какво може да има и да го оцени, не че се хваля, но до сега, винаги когато съм бил със дадено момиче на сериозно, съм давал всичко от себе си. Благодаря Ви пак, за казаните думи, било те мили или по-лоши :)
0
0
Flu
Flu
17.12.2015 22:47
Няма значение какво даваш и какво не даваш, когато няма тръпка няма смисъл-насила хубост не става.Постави се на нейното място, ти би ли бил с някого защото се държи много добре с теб?!
0
0
СТ
СТ
13.09.2013 20:05
Това упражнение съм го играл много пъти. Жените обикновено постъпват така. За да не се чувства виновна, ще ти донесе от сто кладенеца вода, ще ти изтъкне хиляда глупави аргумента. Ще предизвика тъп скандал, за да се отърве в подходящия момент от теб и дори ще го направи така, че ти да си виновен(или поне така ще си мислиш). Усещайки интуитивно, че си достатъчно влюбен, за да повярваш на всяка нейна дума. Просто най-вероятно си има някой друг, или други, които също така държи на полу-съединител. Най-важното е да не се обвиняваш за нищо и да разбереш, че понякога просто така става. Не бих искал да те съветвам каквото и да било - ти сам най- добре си знаеш. Аз лично обаче не бих се занимавал с нея. Късмет....
2
0
Неси
Неси
13.09.2013 12:19
Виж аз съм на 25 години и възрастта няма значение, приятелят мие по-голям от мен с 6 години и никога не съм си помислила ,че е дърт за мен. Заедно сме от 8 години, но момичетата до 20 годишна възраст летят над небето, немогат да проумеят кое е най доброто за тях. Просто и дай време за да разбере кой я цени най много.
0
1
kkk
kkk
12.09.2013 00:28
Ами най-важното в случая е да не се проявяваш така че щастието ти зависи от нея! От това, което съм заблезал при жените е че започнеш ли да и говориш за чувства към нея преди тя да има сериозни към теб шансовете ти намаляват много и се случват нещща като в твоя случай... Лошото е че от такива ситуации трудно се излиза, но не е неъвзможно. Моя съвет е да се отдръпнеш за няколко месеца и когато се видите пак да си нов човек и тя да е любопитна спрямо теб и да иска да сте заедно повече време и по този начин нещата ще си дойдат на мястото. Това е най-добрия начин за мен, но не е гаранция за упсех в крайна сметка.
0
0
ива
ива
11.09.2013 11:33
момче не се занимавай с нея,тя не те заслужава
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
10.09.2013 11:19
Според мен шансовете ти с нея не са големи. Май само те разиграва, а ти си доста влюбен и не можеш да се откъснеш. Има си и друг - по-добре не се занимавай.
1
0
MK
MK
10.09.2013 07:48
Като си с 8 години по-дърт от нея, като какъв искаш да те чувства?
0
0
Але
Але
09.09.2013 21:20
Съжалявам да ти го кажа, но тя те играе както си иска. Никое нормално момиче няма да каже че те чувства като брат след като очевидно те е използвала само за секс с батко да я отрака (или как беше в приказката "да и е сладко")и компания когато и е било скучно. И само да допълня, че парчето от твоя пъзел още не си го намерил, повярвай ми когато стане ще го усетиш,освен всичко останало парчето ще иска да си дойде на мястото а няма да бяга подир друг. Съветвам те да насочиш усилията си към себе си в своето бъдеще а любовта няма да избяга, истинската винаги намира пътя си както слънчевите лъчи пробиват дори в най-тъмната пещера. Успех ти желая!
1
0
Ани
Ани
09.09.2013 18:40
Виждам, че си крайно объркан, но от гледна точка на момиче... ще ти кажа, че е време да погледнеш бъдещето от друга страна и да не мислиш за това момиче толкова... Още повече, че тя е все още на 18 и дори не знае какво иска от този живот... Те първа тя ще иска да се среща с нови момчета, ще търси нови контакти... Видимо си много влюбен в нея... Любов с любов се забравя!
0
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
43
33
20
10
Дай твоята оценка: