Обичам я още

Обичам я още
Здравей те чудя се как да ви го обесня . Аз и мойта приятелка се познавах ме от нащо училище . . Един ден след училище , мойта приятелка искаше нещо да ми сподели .

Заинтересувах се тя ми каза че ме е сънувала някакъв страненсън с мен Отидох ме в нейната стая утях нямаше никой помоли ме да легна до и да си сложа главата на рамото и легнах сложих си глвата и я накарах я да ми каже какъв е този станен сън и тя ми обясни че сме целували с език т. н. учудих се тя ми каза че искала и на живо да се случи аз и се ядосах и си тръгнах.

Минават се няколко дена и ще ходим в тях да учим 10 минути преди да довършим с домашни те тя ми се извини за онзи ден и аз я погледнах не се сдържах и с пръст и направих да мълчи и се доближавах ме глави те и се целувах мее беше прекрасно макар че си имах ме гаджета заключихме врата й и почнах мее да се съблича ме и т. н.

Много ме е срам от това затова го пиша тук защо не знам дали това е грешка или просто го направих от безсилие!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
-
-
23.03.2015 22:00
Така кандидат българино или българко не знам какво си точно, защото супер много ме обърка. Първото, което е моля те ходи на училище поне за БЪЛГАРСКИ ЕЗИК да те научат на правопис. Второ това май ще дойде като сън в съня. Първо си тръгваш, после чак до събличане стигна. Малко няма как да се свържат точките. Или гледаш много филми или не знам как може да бъде обяснено това.
1
0
Габи
Габи
14.01.2015 00:22
Извинявай, но ти момиче ли си?
Ника ти(моротометодиева) ме кара да предполагам, че е така. Тогава, ако не се лъжа, става дума за хомосексуална връзка. Иначе, написано по този начин, не става ясно дали си момче или момиче. Ако наистина търсиш мнение, което да ти е от полза, уточнявай подробностите.
Как бих могла да ти дам адекватен съвет, при условие че не знам дали наистина става дума за хомо или хетеросексуални отношения?
1
0
усмивка
усмивка
11.01.2015 23:40
Често хората говорят как винаги единият от двамата започва да има чувства към другия. Преди време и аз имах най-добър приятел. А сега? Вече повече от две години сме много щастливи заедно! Щом и при вас е взаимно нищо не губите ако пробвате. Така или иначе приятелството ви е обтегнато в момента. Успех :)
2
0
Потребител#153546
тя те обича!какъв ви е проблема?
1
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка: