Отново влюбена в неподходящ

Отново влюбена в неподходящ
Здравейте на всички. . .не знам от къде да започна. Mоже би от там, че винаги се влюбвам в когото не трябва. И този път не е по различно. Познаваме се от доста години, той имаше сериозна връзка с най-добрата ми приятелка, показваше симпатии и към мен, и когато се разделиха, стана по настоятелен. Aз естествено не отвърнах, но животът ни така се завъртя, че се виждахме почти постоянно.

И лека по лека започнах да изпитвам симпатии към него. Имаше един лек период на преследване от негова страна, но аз отново се сдържах и не отвърнах. След това и двамата имахме други хора в живота си, но след няколко години аз се разделих с приятеля ми, а неговата голяма любов го заряза . Той страда много от този факт и аз бях до него постоянно за да го утешавам и така лека по лека започна една прекрасна сексуална връзка помежду ни.

Вече половин година сме неразделни . . хубаво ни е заедно и на двамата имаме чувства един към друг, а и почти нямаме за какво да се караме. Всичко е нормално с изключение на това, че той още не може да забрави нея. Почти никой не знае за нас. Предполагат, но не знаят.

Ще нараним страшно много хора, ако това се разчуе, но аз го обичам и съм готова на всичко за него. Ние сме толкова еднакви се едно съм намерила моята половина. Аз вярвам много в любовта и знам че тя се изгражда постепенно с времето, уважението и съвместимостта между двама.

Но как да го накарам да я забрави. Как да престъпи връзката ни на по сериозен етап . ЗНАМ ЧЕ НИ Е ДОБРЕ ТАКА НО ВСЯКО НЕЩО ТРЯБВА ДА ИМА РАЗВИТИЕ. Или рискът който поемам е прекалено голям .

Дай те ми съвет, защото знам че това е моят мъж и не искам да го загубя неволно а и вече не мога да продължавам така ден за ден , защото тези дни станаха много. Дни без сигурност.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Любов
Любов
26.12.2015 18:09
Виж според мен трябва поне за това да го оставиш да има лично пространство т.е. това,че не може или не иска да я забрави не мисля,че можеш да го накараш да я зябрави.За такива неща се иска време.Трябва да се успокоиш,щом знаеш че теобича и е с теб трябва да се радваш,а не да мислиш най-лошото,като например че може да те остави сама,за дап е с нея отново.Радвай се.Бъди щастлива.Не мисли за бъдещето,за да не промениш настоящето.
0
0
Петър
Петър
13.12.2013 08:45
Здравейте и от мен интересна житейска история но това са само чуства да те са най важното в живота но тук виждам само това Вече половин година сме неразделни . . хубаво ни е заедно и на двамата имаме чувства един към друг, а и почти нямаме за какво да се караме. Всичко е нормално с изключение на това, че той още не може да забрави нея. Почти никой не знае за нас. Предполагат, но не знаят.тоест хвалба и страх че ще се разчуе е миличка о какво те е страх ще нараните кого с вашата любов ли ??? какви са тия хора деца ??? или някой от вас е семеен.нали уж сте Не семейни .Ами аз нищо не разбирам от тази история ето само с два реда нещо за мен имах 12 годишен брак но от тях 11 години живяхме на семейни начала и само 1 единственна под венчило и красотата се развали. само едно мага да ти кажа не разваляй магията брака нищо не означава той е един лист хартия.
0
0
vilsan
vilsan
21.09.2013 08:07
ти си мислиш че гова е твоят мъж а той дали си мисли за тебе така
1
0
Г-н Никой
Г-н Никой
18.09.2013 00:46
Здравей и според мен няма смисъл да го чакаш щом не предприема нищо сериозно значи на него така си му харесва и не иска нищо по задълбочаващо прекрати това докато е време и си намери друг ще ти е трудно но ще дойде момента в който ще срещнеш някой по специален който да знае какво иска и как да го постигне
0
0
Инчето
Инчето
17.09.2013 19:53
И аз ти благодаря,за това че си прочела коментара ми.Важното сега е да не се тормозиш и нещата ще се нормализират,пък кой знае пожелавам ти много скоро да прочета и да коментирам една тема за нова любов.
0
0
Лаура
Лаура
17.09.2013 15:03
Благодаря ти за коментара знам,че си права но той не ме е залъгвал и нищо не ми е обещавал ...просто така се стекоха обстоятелствата че в началото бяхме само на сексуален контакт после започнахме да имаме нужда от повече време в което да сме заедно. С държанието си показва че е сериозен вече...но си права до сега щом не е станало , няма смисъл да чакам този момент.
0
0
Инчето
Инчето
17.09.2013 13:45
Здравей,може би много от хората тук няма да са съгласни с коментара ми,но е нормално всеки ще ти каже неговата гледна точка.Акцентирам върху момента на започване на прекрасната сексуална връзка...за мен едни отношения не могат да се олицетворят с понятието връзка щом са стъпили само на сексуалната основа:)казваш,че ви е хубаво заедно и изпитвате чувства един към друг,чудесно е да,но замисли се защо при положение,че е така той не предприема крачката която ще изтласка отношенията ви напред?Според мен не е заради бившата си половинка,това са само оправдания,ако толкова неможе да я забрави не е редно да залъгва и теб,а да ти каже като мъж:"не съм способен да я забравя на този етап,но понеже държа на теб и знам колко ти се иска отношенията ни да са сериозни не бих искал за момента да те наранявам щом не съм готов да ти предложа това което желаеш." според мен така е редно да постъпи...казвам ти го от личен опит в момента аз лично се осъзнавам точно от такива взаимоотношения:)аз исках нещо сериозно,но се оказа,че той просто не е готов да ми го предостави и опцията беше да си седя и да чакам онзи специален момент в който той щеше да е готов за тази стъпка,е да но аз избрах да не го правя,защото мога да пропусна възможността да срещна човек,който няма да ме кара да го чакам толкова дълго време и ще е наясно с желанията си.Мисълта ми е,че в момента си влюбена,което е прекрасно:)но помисли си хубаво щом сега не е готов за по-сериозната крачка дали изобщо някога ще стане:)Успех!
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: